خواب انسان تا اوایل دوران معاصر «دو مرحله‌ای» بود نتیجه تحقیقات؛ سرعت رشد جسمی مردان در قرن گذشته دو برابر زنان بوده است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

چه سنی برای درمان اوتیسم مناسب است؟

سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه ۲ سالگی بهترین سن برای مداخله درمان و مراقبت از بیماران اوتیسم است گفت: سن مداخله هم اکنون در ایران ۶ سالگی است که باید با همکاری وزارتخانه‌های بهداشت، آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی به ۲ سالگی برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدجواد حسینی، سرپرست سازمان بهزیستی کشور در دیدار با مدیرعامل انجمن اوتیسم بر لزوم شیوع شناسی و شناسایی به هنگام بیماران اوتیسم تاکید کرد.

وی با بیان اینکه شیوع جهانی اوتیسم را یک در ۱۰۰ نفر اعلام کرده‌اند گفت: متاسفانه هم اکنون شناسایی ما در کشور بین یک تا دو دهم درصد است.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این مشکل شناسایی باید با همکاری مشترک وزارتخانه‌های رفاه، بهداشت و آموزش و پرورش حل شود و با هم افزایی سن شناسایی را کاهش دهیم.

وی سن ایده آل برای مداخله به هنگام برای درمان اوتیسم را ۲ سالگی عنوان کرد و افزود: امروز در کشور به علت شناسایی دیرهنگام مداخله ما در سن ۶ سالگی آغاز می‌شود. اگر در ۲ سالگی مداخله بهنگام داشته باشیم بیماران راحت‌تر وارد زندگی عادی می‌شوند.

حسینی شناسایی و مداخله به هنگام را اولویت اصلی در مورد بیماران اوتیسم عنوان کرد و گفت: هم اکنون سازمان بهزیستی سیستم غربالگری آنلاین را راه‌اندازی کرده است که افراد بعد از شناسایی به ۱۱۶ مرکز خاص اوتیسم معرفی می‌شوند.

وی همچنین در مورد نحوه همکاری انجمن ملی اوتیسم با سازمان بهزیستی گفت: ما در همه حال کنار انجمن هستیم و پیشنهاد می‌کنید انجمن به عنوان یک الگو در هر استان با راه اندازی مراکز ورود کند.

سرپرست سازمان بهزیستی کشور در ادامه بر لزوم برگزاری کنگره بین المللی اوتیسم تاکید کرد و افزود: سالمندی و اوتیسم رو به رشد هستند -شیوع اوتیسم به علت افزایش شناسایی بالاست- و به همین علت نیاز به توجه دارند.

در ادامه این دیدار مدیرعامل انجمن ملی اوتیسم ضمن قدردانی از توجه حسینی به بیماران اوتیسم در سازمان آموزش و پرورش استثنایی و سازمان بهزیستی، به بیان دغدغه‌های بیماران اوتیسم پرداخت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر