تل‌آویو به درخواست‌ها برای ممنوعیت تسلیحاتی صهیونیست‌ها واکنش نشان داد-راهبرد معاصر
لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان السودانی: جمعیت عراق از ۴۵ میلیون نفر گذشت

تل‌آویو به درخواست‌ها برای ممنوعیت تسلیحاتی صهیونیست‌ها واکنش نشان داد

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل درخواست ترکیه و بیش از ۵۰ کشور دیگر برای ممنوعیت تسلیحاتی این رژیم را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در توییتی نوشت: «ترکیه درخواستی را به دبیرکل سازمان ملل ارائه کرد و در آن خواهان ممنوعیت تسلیحاتی اسرائیل شد. بیش از ۵۰ کشور نیز این نامه را امضا کردند. این تحرک دیگری از محور شر علیه اسرائیل در عرصه بین‌المللی است.»

 

طبق گزارش العربی الجدید، وی گفت: «ما چه انتظاری می‌توانیم از کشوری داشته باشیم که انگیزه تحرکاتش خباثت و دشمنی است و برای ایجاد نزاع‌ها با حمایت محور شر تلاش می‌کند. ما به خاطر منافع اسرائیل در برابر هرگونه حمله سیاسی و نظامی به مبارزه ادامه خواهیم داد.»

 

پیش از این «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه در یک کنفرانس مطبوعاتی در جیبوتی گفت «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به یک منبع تهدید نه فقط برای کشور‌های خاورمیانه بلکه در سطح جهانی تبدیل شده است و فروش سلاح به اسرائیل به معنای مشارکت در نسل کشی است.

 

هفته گذشته نماینده دائم ترکیه در سازمان ملل اعلام کرد این کشور به همراه گروهی از کشور‌های اصلی طرح «پیام مشترک» را به راه انداخته‌اند که بر لزوم توقف عملیات انتقال سلاح به اراضی اشغالی تاکید دارد./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار