اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان از پلمب یک واحد رستوران بین راهی به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و به‌کارگیری اتباع خارجی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا مهرعلیان ظهر امروز در جلسه رسیدگی به تخلفات بهداشتی اصناف قزوین که در محل سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، اظهار داشت: یک واحد تهیه غذای بین راهی به علت عدم رعایت ضوابط بهداشتی و به‌کارگیری اتباع خارجی پلمب شد.

وی ادامه داد: اخطار‌های شفاهی و کتبی توسط کارشناس بهداشت محیط، مبنی بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و عدم به‌کارگیری اتباع خارجی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، به متصدی رستوران داده شده بود که ترتیب اثر داده نشده بود.

رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان، افزود: بر همین اساس طبق ضوابط بهداشتی محل واحد مذکور به صورت موقت تعطیل و پرونده آن برای بررسی به مراجع قضایی ارسال شد.

مهرعلیان در پایان تاکید کرد: طبق ضوابط بهداشتی، اتباع خارجی و غیرمجاز نمی‌توانند در مراکز تهیه و توزیع و موادغذایی، نانوایی‌ها و سایر مراکز پخت و پز فعالیت کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار