حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد

ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت. رئیس جمهور سابق امریکا پس از انداختن رای خود در صندوق گفت: ما می‌خواهیم به همه آمریکایی‌ها خدمت کنیم. وی افزود: کمپین ما موفق بوده و از پیروزی مطمئن هستم. ما پیشرفت بزرگی داشته‌ایم و این از مشارکت گسترده جمهوری‌خواهان در رأی‌گیری مشخص است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۲۶۲۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت.

رئیس جمهور سابق امریکا پس از انداختن رای خود در صندوق گفت: ما می‌خواهیم به همه آمریکایی‌ها خدمت کنیم.

وی افزود: کمپین ما موفق بوده و از پیروزی مطمئن هستم. ما پیشرفت بزرگی داشته‌ایم و این از مشارکت گسترده جمهوری‌خواهان در رأی‌گیری مشخص است.

ترامپ در ادامه بیان کرد: باید نتایج انتخابات امشب زودتر اعلام شود.

او گفت: نمی‌دانم چه اتفاقی در مورد اعلام نتایج انتخابات خواهد افتاد، اما ما به‌طور چشمگیری پیشرفت کرده‌ایم.

وی افزود: عملکرد ما در همه جا خوب است و ممکن است از این گفته خود پشیمان شوم، اما من از پیروزی مطمئن هستم.

ترامپ در ادامه اظهار کرد: ما به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم.

او گفت: ما نمی‌خواهیم ایران را نابود کنیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha