با خواص شگفت‌انگیز این ادویه طلایی برای سلامتی آشنا شوید غول ایرانی به بازی‌های کشور‌های اسلامی هم نمی‌رسد واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید!

نبش قبر راز کودک‌آزاری مرگبار والدین خشن را فاش کرد

پدر و مادر آمریکایی که دختر خردسالشان به قتل رسانده و جسدش را دفن کرده بودند، دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 07
کد خبر: ۲۶۲۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  ۷ ژانویه (دی ماه سال گذشته)، پلیس کالیفرنیا تماس عجیبی دریافت کرد. تماس گیرنده به پلیس گفت که مدتی است از دختر خردسال همسایه‌شان خبری نیست. او توضیح داد که پدر و مادر این دختربچه والدین خشنی هستند و بار‌ها دیده بود که دختربچه را کتک می‌زنند و حالا با توجه به ناپدید شدن دختربچه، حدس می‌زند که بلایی بر سر وی آمده است.

پلیس بلافاصله راهی آدرسی شد که تماس گیرنده اعلام کرده بود؛ خانه‌ای در محله ردینگ در شهرستان شستا در کالیفرنیا. ماموران وقتی به مقابل خانه رسیدند، هر چه در زدند، کسی در را باز نکرد. این در حالی بود که به نظر می‌رسید افرادی داخل خانه حضور دارند. پلیس این بار با ساکنان خانه تلفنی تماس گرفت و آنها گفتند که در خانه نیستند. ماموران که حالا مطمئن شده بود کاسه‌ای زیر نیم‌کاسه ساکنان این خانه است، در بسته خانه را با تجهیزاتی که داشتند باز کردند و وارد آنجا شدند.

آنها به محض ورود، رایلی رویال، ۲۸ ساله و آماندا رویال ۲۴ ساله را دستگیر کردند. زوج جوان تلاش کرده بودند خود را از دید پلیس مخفی کنند که موفق نشده بودند.

بر اساس اعلام پلیس، در بازرسی از خانه، ماموران نتوانستند دختر خردسال خانواده را پیدا کنند. این در حالی بود که والدینش اظهارات ضد و نقیضی درباره غیبت او مطرح می‌کردند. در نهایت این پدر و مادر که خود را در تنگنا دیدند، به پلیس گفتند که دخترشان با مرگ طبیعی از دنیا رفته بود و آنها او را به طور غیر قانونی در نزدیکی یک کمپ در بیرون شهر دفن کردند.
دادستانی دستور نبش قبر را صادر کرد و به این ترتیب جسد دختربچه که چند ماه از دفنش می‌گذشت از قبر بیرون کشیده و به پزشکی قانونی منتقل شد. بررسی‌ها در پزشکی قانونی نشان داد که او مورد آزار جسمی شدید قرار گرفته و به قتل رسیده بود.
بر اساس بیانیه پلیس، رایلی و آماندا هر دو به قتل و کودک‌آزاری متهم شده‌اند و قرار است به زودی در دادگاه حاضر شوند./همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار