قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

کشف ۲ کیلوگرم حشیش

رئیس کلانتری ۱۱۲ ابوسعید، از دستگیری یک معتاد و دو خرده فروش مواد مخدر و کشف دو کیلوگرم حشیش خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ چنگیز ایدون، گفت: روز گذشته ماموران کلانتری ۱۱۲ ابوسعید هنگام گشت زنی در محدوده میدان منیریه مردی را که در حال پرسه زنی در ما بین خورو های پارک شده بود، مشاهده کردند. متهم را دستگیر و از او درباره علت حضورش در محل پرسیدند که این مرد جواب های ضد و نقیضی را به ماموران کلانتری می داد.

 

وی اظهار داشت: متهم از حالت جسمانی مناسی برخوردار نبود و به نظر مصرف کننده مواد مخدر می رسید که برای تحقیقات بیشتر وی بررسی و مقدار ۵ گرم حشیش از وی کشف شد.

 

کلانتر محله ابوسعید عنوان داشت: متهم در کلانتری اظهار داشت که به مصرف مواد مخدر اعتیاد دارد و دقایقی قبل از دستگیری این مواد را از فردی گرفته است.

 

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه با تحقیقات و عملیات پلیسی، فروشنده مواد مخدر دستگیر و از وی یک کیلوگرم حشیش کشف شد، ادامه داد: این فرد نیز مدعی بوده که مواد مخدر را از فرد دیگری گرفته است و در گام بعدی عملیات پلیسی، متهم سوم پرونده نیز شناسایی و با هماهنگی های قضائی وی در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از این محل مقدار یک کیلو گرم حشیش کشف شد.

 

ایدون گفت: با تکمیل تحقیقات پلیسی، هر سه متهم به مقام قضائی معرفی شدند.

 

منبع: مهر

 

ارسال نظر
آخرین اخبار