به گزارش راهبرد معاصر، سید صدرالدین عظیمی گفت: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی آبان به ۱۴۵ تا ۱۵۰ میلیون قطعه برسد چراکه اکنون واحدهای جوجه کشی با ظرفیت کامل فعالیت میکنند.
به گفته او، براساس اعلام مرغداران تا ۲ روز گذشته قیمت هر قطعه جوجه یکروزه بالاتر از ۴۰ هزارتومان بود که پیش بینی میشود ظرف روزهای آتی بدلیل افزایش عرضه، قیمت کاهش یابد.
عظیمی از روند کاهشی قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده با کاهش ۷ تا ۸ هزارتومانی نسبت به روزهای اخیر به ۶۲ تا ۶۳ هزارتومان و مرغ گرم ۹۰ تا ۹۱ هزارتومان رسیده است که پیش بینی میشود روند کاهش قیمت ادامه یابد.
نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به ازدیاد تولید جوجه و روند جوجه ریزیها با مازاد تولید مرغ در کشور روبرو خواهیم بود که از الان مسئولان تنظیم بازار باید شرایط را برای صادرات و جمع آوری مرغ مازاد توسط پشتیبانی امور دام فراهم کنند تا با بحران مازاد و زیان مرغداران در بازار روبرو نشویم.
او با بیان اینکه مشکلی در تولید و تامین مرغ نداریم، افزود: اگر روند تامین نهادههای دامی همانند شرایط فعلی باشد، تا پایان سال جوجه ریزیها مطابق با برنامه انجام میشود.
عظیمی با بیان اینکه تولید ماهانه مرغ به ۲۷۰ هزارتن رسیده است، گفت: توزیع روزانه مرغ در سطح کشور به حدود ۸ تا ۹ هزارتن رسیده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.
نایب رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط جوجه ریزی و تولید مرغ گرم نیاز است که ماهانه ۱۰ هزارتن مرغ به منظور ذخایر استراتژیک از سطح بازار جمع آوری و ۱۰ هزارتن صادر شود تا بازار به تعادل برسد. / باشگاه خبرنگاران