۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

پوکی استخوان و راهکار‌های جلوگیری از آن

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات از پوکی استخوان به عنوان یکی از بیماری‌های بسیار شایع در دوران سالمندی نام برد و افزود: این بیماری در دوران سالمندی نهایت موجب ضعیف شدن استخوان‌ها و احتمال شکستگی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 13
کد خبر: ۲۶۲۹۹۱
پوکی استخوان و راهکار‌های جلوگیری از آن

به گزارش راهبرد معاصر، مونا نعمتی‌زاده با بیان اینکه کلسیم یکی از مهم‌ترین عناصر معدنی است که در استخوان‌ها داریم، اظهار کرد: همچنین کلسیم یکی از مهم‌ترین عواملی است که تأمین کافی آن می‌تواند موجب کاهش ریسک شکستگی و مشکلات مربوط به پوکی استخوان شود.

وی مقدار نیاز به کلسیم را در دوران مختلف زندگی متفاوت دانست و گفت: در دوران نوجوانی به بیشترین دوران میزان کلسیم نیاز است که معادل ۱۳۰۰ میلی‌گرم می‌شود.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات با اعلام اینکه میزان کلسیم برای خانم‌ها ۱۰۰۰ میلی‌گرم و آقایان ۱۲۰۰ میلی‌گرم است، افزود: لبنیات، حبوبات و ماهیان پرچرب و سبزی‌های برگ تیره از مهم‌ترین منابع غنی از کلسیم هستند.

نعمتی زاده با بیان اینکه با قرار دادن روزانه یک لیوان شیر در وعده صبحانه به همراه مقدار کمی پنیر به همراه یک پیاله ماست برای نهار و یک پیاله برای شام و مصرف مغزیجات به میزان یک مشت بسته خود فرد و مصرف یک لیوان حبوبات پخته در طول نهار یا شام می‌تواند تأمین کننده مقداری از کلسیم مورد نیاز در دوران بزرگسالی باشد.

وی افزود:، چون مقدار نیاز روزانه هر فرد به کلسیم با مواد غذایی طبیعی تأمین نمی‌شود، با مراجعه به پزشک یا متخصص تغذیه می‌توان در صورت نیاز مکمل‌های مورد نیاز تغذیه را دریافت کرد در غیر این صورت دریافت منابع طبیعی کلسیم بسیار بهتر است./ مهر 

کلمات کلیدی: پوکی استخوان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار