دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار فشارهای بیشتر بر آنکارا و اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.

 

این نظر سنجی که توسط انستیتو "یوگو" و به سفارش خبرگزاری آلمان انجام شده است نشان می دهد که 58 درصد شهروندان آلمانی خواستار خروج ترکیه از ناتو و تنها 18 درصد با این دیدگاه مخالفند.

 

بر این اساس اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی خواستار موضع سختگیرانه تر دولت آلمان علیه آنکارا هستند. 61 درصد شهروندان آلمانی خواستار تحریم های اقتصادی علیه ترکیه و 69 درصد هم خواستار توقف کامل صادرات تسلیحات به این کشور هستند.

 

بعد از شروع حملات ترکیه به شمال سوریه دولت آلمان صادرات تسلیحات به این کشور را محدود کرد.

 

اخراج ترکیه از ناتو هم روندی بسیار پیچیده و غیر قابل تحقق به نظر می رسد چرا که این مسئله در معاهده ناتو مربوط به سال 1949  پیش بینی نشده است. به همین دلیل این معاهده باید ابتدا با موافقت و تصویب همه کشورهای عضو این ائتلاف نظامی تغییر داده شود. در این میان بخصوص حزب چپ آلمان خواستار اخراج ترکیه از ائتلاف نظامی ناتو است.

 

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان هم عضویت ترکیه در ائتلاف نظامی ناتو را زیر سوال قرار داده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر