روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران محکوم است نتانیاهو: به ترامپ گفتم چراغ سبز بدهی یا نه به ایران حمله می‌کنم پوتین: از اهداف نظامی خود در اوکراین کوتاه نخواهیم آمد آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند

آلمانی‌ها خواستار اخراج ترکیه از ناتو هستند

نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار فشارهای بیشتر بر آنکارا و اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج جدیدترین نظر سنجی نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق شهروندان آلمانی به دلیل حملات ترکیه به شمال سوریه خواستار اخراج این کشور از ائتلاف نظامی ناتو هستند.

 

این نظر سنجی که توسط انستیتو "یوگو" و به سفارش خبرگزاری آلمان انجام شده است نشان می دهد که 58 درصد شهروندان آلمانی خواستار خروج ترکیه از ناتو و تنها 18 درصد با این دیدگاه مخالفند.

 

بر این اساس اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی خواستار موضع سختگیرانه تر دولت آلمان علیه آنکارا هستند. 61 درصد شهروندان آلمانی خواستار تحریم های اقتصادی علیه ترکیه و 69 درصد هم خواستار توقف کامل صادرات تسلیحات به این کشور هستند.

 

بعد از شروع حملات ترکیه به شمال سوریه دولت آلمان صادرات تسلیحات به این کشور را محدود کرد.

 

اخراج ترکیه از ناتو هم روندی بسیار پیچیده و غیر قابل تحقق به نظر می رسد چرا که این مسئله در معاهده ناتو مربوط به سال 1949  پیش بینی نشده است. به همین دلیل این معاهده باید ابتدا با موافقت و تصویب همه کشورهای عضو این ائتلاف نظامی تغییر داده شود. در این میان بخصوص حزب چپ آلمان خواستار اخراج ترکیه از ائتلاف نظامی ناتو است.

 

رئیس فراکسیون حزب سوسیال دموکرات آلمان هم عضویت ترکیه در ائتلاف نظامی ناتو را زیر سوال قرار داده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار