اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

تمهیدات شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق

سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران ازتمهیدات شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطع برق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، حمید برادران سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران درباره تمهیدات این شرکت برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطعی برق اظهارداشت: راهکار اساسی برای خاموش نشدن چراغ‌های راهنمایی و رانندگی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر است، در حال حاضر با یک سرمایه گذار این موضوع را دنبال می‌کنیم تا برق تأمینی تجهیزات از منابع تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی و حتی توربین‌های بادی کوچک مقیاس تأمین شود.

 

وی با بیان اینکه در حال طراحی و پیگیری شیوه‌های اقتصادی آن هستیم، گفت: پیش از این یکی از شرکت‌های مخابراتی این تجربه موفق را داشت بگونه‌ای که از پشت‌بام های مجاور برای نصب پنل‌های خورشیدی استفاده کرد و موفقیت آمیز بود.

 

به گفته برادران اگر این پروژه برای سرمایه گذارها به صرفه باشد و آنها تمایل داشته باشند احتمال دارد تأمین برق همه چراغ‌های راهنمایی تقاطع‌های هوشمند و برنامه پذیر را طی قراردادی به شرکت‌ها واگذار کنیم.

 

سرپرست شرکت کنترل ترافیک تهران خاطر نشان کرد: در مورد نگهداشت چراغ‌های راهنمایی در زمان قطعی برق نقشه‌ای از اداره توزیع برق منطقه‌ای تهران اخذ کردیم که براساس آن پهنه بندی و زون بندی‌های قطعی برق در تهران مشخص شده است.

 

برادران بیان داشت: برای پایداری تأمین برق چراغ‌ها افزایش تعداد تجهیزات UPS یا همان دستگاه ذخیره برق را در نظر گرفته ایم و ۲۵۰ دستگاه UPS برای روشن نگه داشتن چراغ‌های راهنمایی تا پایان آذرماه خواهیم داشت. همچنین در تعامل هستیم تا از برق شبکه مترو و برخی ارگان‌ها بهره مند شویم و از برق ژنراتور آنها برای فعالیت چراغ‌ها استفاده کنیم./مهر

ارسال نظر