دعوت بشار اسد از پزشکیان برای سفر به دمشق-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

دعوت بشار اسد از پزشکیان برای سفر به دمشق

رئیس جمهوری با بیان اینکه علاقه‌مند به تقویت روابط با کشور‌های اسلامی به ویژه سوریه هستیم، افزود: باور داریم که انسجام و همکاری کشور‌های اسلامی با یکدیگر می‌تواند پیشرفت و تعالی را برای همه مسلمانان به ارمغان بیاورد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 20
کد خبر: ۲۶۳۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان عصر چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ در دیدار «بسام صباغ» وزیر امور خارجه سوریه تعاملات دو کشور را فراتر از روابط دیپلماتیک، مبتنی بر اشتراکات اعتقادی، فرهنگی و تاریخی توصیف و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند به توسعه و تعمیق با کشور دوست و برادر سوریه در زمینه‌های مختلف است.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کشور‌های اسلامی با یکدیگر وحدت و انسجام داشته باشند، رژیم صهیونیستی نمی‌تواند اینگونه علیه کشور‌های اسلامی جنایت کند، افزود: ایران دست از حمایت از دوستان خود برنخواهد داشت. باور داریم که انسجام و همکاری کشور‌های اسلامی با یکدیگر می‌تواند پیشرفت و تعالی را برای همه مسلمانان به ارمغان بیاورد.

پزشکیان با اشاره به اینکه بنده از ابتدا هم پیام صلح و برادری برای همه کشور‌های اسلامی داشتم، گفت: ما آماده تعمیق همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط با همه کشور‌های اسلامی بر مبنای احترام و تأمین منافع متقابل هستیم و این رویکرد در رابطه با سوریه به شکل ویژه‌ای وجود دارد.

رئیس جمهور با اشاره به افزایش مراودات میان مقامات دو کشور، بر اهمیت تداوم رفت و آمد‌ها میان مسئولان ایران و سوریه در گسترش همکاری‌ها و ارتقای سطح روابط تأکید و تقویت تعاملات کشور‌های اسلامی و انسجام مسلمانان با یکدیگر را باعث خنثی شدن توطئه‌ها و نقشه‌های دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه منافع ملت‌های منطقه دانست.

وزیر امور خارجه سوریه نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم و دعوت رئیس جمهور کشورش برای سفر دکتر پزشکیان به سوریه اظهار داشت: روابط ایران و سوریه به شکل مستمر در حال گسترش است و تلاش ما بر این است که بر مبنای روابط ممتاز سیاسی دو کشور، چشم‌انداز جدیدی از تعاملات در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تعریف کنیم.

بسام صباغ ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت سوریه خاطرنشان کرد: دو کشور به خصوص در برابر پروژه آمریکایی - صهیونیستی تغییر جغرافیای سیاسی منطقه چالش‌های مشترکی دارند و مقاومت موثرترین راه مقابله با این نقشه است و باور داریم که هر گونه ضعف، سستی و عقب‌نشینی در این زمینه موجب تضعیف ما خواهد شد.

وی با بیان اینکه «بشار اسد» همواره از جریان مقاومت حمایت کرده است، اظهار داشت: باور ما در سوریه این است که تغییر شرایط هرگز حقیقت را تغییر نخواهد داد. امروز علاوه بر تحرکات رژیم صهیونیستی از جنوب علیه سوریه، هم‌زمان نیرو‌های مورد حمایت کشور‌های خارجی نیز در شمال سوریه تحرکاتی دارند و جریانی نیز برای جدا کردن سوریه از محور مقاومت فعالیت می‌کند، اما جدایی سوریه از محور مقاومت هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

بسام صباغ با تمجید از تحرکات و موفقیت‌های اخیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک و ایجاد همبستگی علیه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: سوریه علاقه‌مند به هماهنگی و همکاری بیشتر با جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی است. همچنین توسعه همکاری‌های اقتصادی فیمابین را در خنثی‌سازی تحریم‌های آمریکا علیه دو کشور موثر می‌دانیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار