آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است

توضیحات مقام ارشد روس درباره توافق شراکت راهبردی تهران-مسکو

معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید که توافق مشارکت راهبردی همه‌جانبه بین مسکو و تهران حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، آن دری رودنکو، معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به توافق شراکت همه‌جانبه بین این کشور و ایران، گفت که این توافق حوزه دفاعی و امنیتی را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.

 

رودنکو گفت: در رابطه با محتوای سند مذکور ترجیح می‌دهم پیشاپیش جزئیات را افشا نکنم. تنها یادآور می‌شوم که این سند، چالش‌ها و الزامات عصر کنونی را برآورده خواهد ساخت و تقریباً تمام حوزه‌های کنونی و مستعد در همکاری روسیه-ایران از جمله حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.

 

وی افزود: سند مشابهی در سال ۲۰۰۱ نیز حاوی شروطی بود البته به شکلی مختصرتر؛ اما ماهیت تعاملات طرفین ظرف دو دهه اخیر به طور چشمگیری دستخوش تغییر شده و پویایی و کیفیت آن نیز کاملاً تغییر کرده است. شرایط منطقه‌ای نیز پیچیده‌تر شده است. ما از نزدیک رویکردمان را با دوستان ایرانی‌مان هماهنگ و برای تقویت صلح و امنیت تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد.

 

توافق شراکت راهبردی ایران و روسیه مهم‌ترین بخش توسعه روابط دوجانبه دو کشور محسوب می‌شود. این سند تمام حوزه‌های همکاری دوجانبه شامل انرژی، صنعت، حمل‌ونقل و کشاورزی را در بر می‌گیرد./ مهر

ارسال نظر