معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد

کانادا اولین کشوری در خارج از ایالات متحده آمریکا خواهد بود که آزمایش‌های بالینی تراشه‌های نورالینک در آن انجام می‌شود. براساس اطلاعیه‌ای که نورالینک منتشر کرده، این شرکت هم‌اکنون آماده پذیرش داوطلبان دریافت این تراشه‌ها در کشور کانادا است. این شرکت موفق شده تأییدیه‌های لازم را از وزارت بهداشت کانادا بگیرد. جراحی‌های نورالینک به‌صورت اختصاصی در بیمارستان وسترن تورنتو انجام خواهد شد. نورالینک این بیمارستان را نخستین و تنها مرکز جراحی در این کشور معرفی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس اطلاعیه‌ای که نورالینک منتشر کرده، این شرکت هم‌اکنون آماده پذیرش داوطلبان دریافت این تراشه‌ها در کشور کانادا است. این شرکت موفق شده تأییدیه‌های لازم را از وزارت بهداشت کانادا بگیرد. جراحی‌های نورالینک به‌صورت اختصاصی در بیمارستان وسترن تورنتو انجام خواهد شد. نورالینک این بیمارستان را نخستین و تنها مرکز جراحی در این کشور معرفی کرده است.

نورالینک در مارس گذشته نام‌نویسی از بیماران کانادایی را آغاز کرد، اما اکنون به‌صورت رسمی اعلام کرده به‌دنبال داوطلبانی است که مایل به دریافت تراشه‌های مغزی هستند. تا امروز تمام آزمایش‌های بالینی نورالینک در ایالات متحده و روی بیماران آمریکایی انجام شده. ورود به کانادا می‌تواند نوید گسترش آن در کشور‌های دیگر را بدهد.

نورالینک ابتدا تحت پروتکل‌های خاصی ایمپلنت‌های خود را در مغز بیماران قرار می‌دهد تا فعالیت عصبی آنها را رصد کند. این تراشه به بیماران کمک می‌کند بدون هیچ حرکت فیزیکی وسایل مختلف الکترونیکی را فقط با فرمان‌های عصبی کنترل کنند. به گفته نورالینک، هدف از این کار ارزیابی ایمنی ربات ایمپلنت، جراحی و عملکرد اولیه رابط کامپیوتر مغزی برای قادر ساختن افراد مبتلا به فلج ۴ اندام در کنترل دستگاه‌های خارجی با افکارشان است.

نورالینک هم‌اکنون به‌طور خاص به‌دنبال بیمارانی است که به‌علت آسیب‌های نخاعی یا بیماری‌هایی مانند ALS در استفاده ار دست‌هایشان محدودیت دارند یا کاملاً توانایی استفاده از دست‌های خود را از دست داده‌اند.

اولین بیمار انسانی نورالینک اوایل سال جاری تراشه خود را دریافت کرد. این بیمار ابتدا به مشکلاتی دچار شد، اما پس از مدتی همه‌چیز عادی شد و ظاهراً تراشه نورالینک به‌خوبی کار می‌کند. دومین بیمار نورالینک نیز در ماه‌های گذشته ایمپلنت خود را دریافت کرده و حتی موفق شده با استفاده از این تراشه از نرم‌افزار طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) استفاده کند./دیجیاتو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار