رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم

پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم رئیس جمهور گفت: از هر کسی که می‌گوید می‌تواند مشکلی از مشکلات مردم و نظام را حل کند، استقبال می‌کنیم و به او اختیارات و امکانات هم می‌دهیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد و اعضا به استانداران پیشنهادی وزیر کشور برای استان‌های سمنان، قزوین و مازندران رأی اعتماد دادند.

پزشکیان در این جلسه با تأکید بر شعار محوری وفاق در دولت چهاردهم، گفت: از ابتدای دولت هم در دیدار‌ها و هم در رسانه ملی اعلام کرده‌ایم که دولت چهاردهم از تمام کسانی که برای حل مشکلات کشور و معیشت مردم، راهکار‌ها و پیشنهاد‌های کارآمد دارند با آغوش باز استقبال می‌کند. از هر کسی که می‌گوید می‌تواند مشکلی از مشکلات مردم و نظام را حل کند، استقبال می‌کنیم و به او اختیارات و امکانات هم می‌دهیم؛ بیاید دست به دست هم دهیم و مشکلات را حل کنیم، کشمکش و دعوا که فایده‌ای ندارد.

رئیس جمهور در ادامه با تبریک انتخاب استانداران جدید، ضمن توصیه ایشان به مردم‌داری و استفاده از نظرات کارشناسی افزود: دولت در حال تهیه یک دستورالعمل کلی بر مبنای وفاق ملی برای همه استانداران و کارگزاران نظام است تا همه بر اساس آن عمل کرده و آن را به فرمانداران و زیرمجموعه‌های خود نیز ابلاغ کنند.

پزشکیان بر ضرورت اتخاذ رویکرد و حرکت جهادی برای حل مشکلات کشور از سوی مسئولان اجرایی تأکید کرد و اظهار داشت: استانداران حتماً از همراهی و ظرفیت‌های مردمی نهایت بهره و کمک را بگیرند. طبعاً روش‌های اداری و کلاسیک به تنهایی برای حل معضلات کشور جوابگو نیست و ما بر اساس تجربه معتقدیم که رویکرد و حرکت‌های جهادی ثمرات زیادی دارد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در عین توجه به مدیریت جهادی، تأکید دارم که از کارشناسان و تجربه‌های کارشناسی هم باید استفاده شود. باید از ظرفیت دانشگاهیان نیز برای حل مشکلات و اجرای فرآیند‌های توسعه‌ای بهره ببریم. توسعه پایدار، در گرو تعادل میان منابع و مصارف است و می‌توان با کمک کارشناسان و دانشگاهیان به سوی این تعادل در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی حرکت کرد و کمبود منابع آب و جلوگیری از فرسایش خاک را از این طریق مدیریت کرد.

در جلسه امروز هیئت دولت، آقایان محمدجواد کولیوند، محمد نوذری و مهدی یونسی رستمی به ترتیب به عنوان استانداران سمنان، قزوین و مازندران انتخاب شدند و پزشکیان ضمن آرزوی موفقیت برای آنان، از زحمات و خدمات آقایان سید محمدرضا هاشمی، یوسف نوری و محمدمهدی اعلایی استانداران سابق سمنان، مازندران و قزوین نیز قدردانی کرد./ مهر 

کلمات کلیدی: پزشکیان دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار