رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تهدید فرستاده آمریکا به پایان میانجیگری میان لبنان و رژیم صهیونیستی

تهدید فرستاده آمریکا به پایان میانجیگری میان لبنان و رژیم صهیونیستی فرستاده آمریکا تهدید کرد که اگر توافقی طی روز‌های آتی میان لبنان و رژیم صهیونیستی حاصل نشود، به میانجی‌گری خود پایان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۴۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، آموس هوکشتاین، فرستاده آمریکا امروز (یکشنبه) تهدید کرد که اگر ظرف روز‌های آتی توافقی حاصل نشود، او از میانجیگری میان لبنان و رژیم صهیونیستی عقب نشینی می‌کند.

در همین حال، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با معاونانش در خصوص چگونگی شرح و ارائه توافق در شمال، به اسرائیلی‌ها گفتگو کرد.

این رسانه همچنین گزارش داد که نشست امنیتی میان نتانیاهو و فرماندهان ارشد دستگاه‌های امنیتی برای سرنوشت توافق با لبنان، تعیین‌کننده است.

از سوی دیگر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از یک منبع سیاسی نقل کرد: ما به لبنان هشدار دادیم که اگر توافقی حاصل نشود، مواضع لبنانی هدف قرار خواهد گرفت. این رژیم می‌گوید که تا به الان میان مواضع لبنانی که به آنها حمله نکرده است و مواضع وابسته به حزب الله تمایز قائل شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار