ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

درگیری کشتی روسی و بالگرد آلمانی در دریای بالتیک

درگیری کشتی روسی و بالگرد آلمانی در دریای بالتیک رسانه‌های آلمانی از تیراندازی خدمه یک کشتی روسی به یک بالگرد آلمانی در جریان عملیات ارتش آلمان در دریای بالتیک خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری آلمان از تبادل آتش بین یک بالگرد ارتش این کشور و یک کشتی روسی در دریای بالتیک خبر دادند. خبرگزاری آلمان در بروکسل مدعی شد که خدمه کشتی روسی با مهمات سیگنال به سمت بالگرد ارتش آلمان شلیک کردند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، بالگرد آلمانی برای انجام عملیات شناسایی در راه بود. آنالنا بائربوک، وزیر خارجه آلمان، پیش از این در حاشیه نشست وزرای ناتو در بروکسل به طور مختصر به این حادثه اشاره کرده بود. با این حال، وی هیچ جزئیاتی در این باره ارائه نکرد.

استفاده از مهمات سیگنال در واقع فقط در مواقع اضطراری رایج است. بائربوک در سخنان خود خاطرنشان کرده بود که همیشه کشتی هایی در دریای بالتیک وجود دارند که به دلیل جنگ روسیه علیه اوکراین درگیر فرار از تحریم ها و دور زدن آن هستند.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین اعلام کرد که نظارت بر خطوط لوله و کابل های داده در دریای بالتیک باید افزایش یابد. وی گفت که حفاظت از زیرساخت های حیاتی از طریق گشت ها باید گسترش یابد. وی در توجیه این درخواست خود گفت که دلیل آن افزایش حملات هیبریدی از طرف روسیه و حامیان آن است.

دولت فدرال آلمان چندی پیش هم اعلام کرد که به منظور جلوگیری از اقدامات خرابکارانه در زیر ساخت‌ها، یک یگان ضد تروریستی را در دریای بالتیک مستقر می‌کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار