بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

وزیر صهیونیست خواستار توقف ارسال سوخت به غزه شد

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار توقف ارسال سوخت به غزه برای آزادی اسرای این رژیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 05
کد خبر: ۲۶۴۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی اکنون در عمل اسرای خود در غزه را فراموش کرده و حتی توحش این رژیم برخی اسرای این رژیم را نیز به کام مرگ کشانده است. پس از ناکامی در آزادی این اسرا، اکنون مقامات افراطی کابینه نتانیاهو به دنبال استفاده از روش‌های غیرانسانی برای آزادی این افراد از بند حماس هستند. 

 

بر این اساس، ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گو با رادیوی ارتش این رژیم خواستار توقف ارسال سوخت به غزه شد. 

 

وی در این باره گفت: ما باید برای چند ماه ورود سوخت به غزه را متوقف کنیم. من بر این باورم با این روش فلسطینیان به التماس افتاده و خواهند گفت اسرایتان را بگیرید و به ما سوخت بدهید!

 

این درخواست بن گویر در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر نیز مقامات افراطی صهیونیست چنین درخواستی را مطرح کرده بودند. 

 

اکنون در عمل تل آویو نه تنها از ورود سوخت، بلکه از ورود اقلام بشردوستانه به غزه نیز جلوگیری کرده و با این کار، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار غیرنظامی ساکن در این باریکه را در خطر قحطی قرار داده است.

 

پیش از این نهاد‌های بین المللی از جمله سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشری از رژیم صهیونیستی خواسته بودند برای استفاده مراکز درمانی اجازه ورود سوخت به غزه را بدهند؛ مسئله‌ای که از سوی تل آویو نادیده گرفته شده است. / باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر