هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

تذکر به کاظمی درباره جذب سرباز معلمان در آموزش و پرورش

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره جذب سرباز معلمان در آموزش و پرورش جهت حل مشکل کمبود آموزگار به وزیر آموزش و پرورش تذکر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 17
کد خبر: ۲۶۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر. حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ، از تذکری به علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش درباره جذب سرباز معلمان در نظام آموزش و پرورش خبر داد.

 

وی در این باره بیان کرد: ضرورت دارد نیروهای سرباز معلمی که در طول خدمت سربازی کارنامه موفقی داشته‌اند و خدمتشان پایان یافته تدابیری جهت جذب آنها در نظام آموزش و پرورش اندیشیده شود.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس ادامه داد: لازم  است نیروهای سرباز معلمی که موفق به گذراندن آموزش‌های ضمن خدمت فرهنگیان شدند و به آنان کد پرسنلی داده شده و در طول خدمت سربازی در نظام آموزش و پرورش در حال تدریس بوده‌اند و اکنون خدمتشان پایان یافته است و آمادگی خود را جهت جذب و استخدامشان اعلام کرده‌اند، جذب آموزش و پرورش شوند.

 

حاجی دلیگانی تصریح کرد: ضروریست با توجه به تجارب این نیروهای سرباز معلم و کمبود نیرو در نظام آموزش و پرورش تدابیری اندیشیده شود تا با جذب آنان مشکل دو طرف (نیروهای سرباز معلم و کمبود نظام آموزشی) حل شود.

 

به گزارش تسنیم، طبق ماده 206 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در کلیه مواردى که نماینده یا نمایندگان مطابق اصل هشتاد و هشتم (88) قانون اساسى، از رئیس‌جمهور یا وزیر درباره یکى از وظایف آنان حق سؤال دارند، میتوانند درخصوص موضوع مورد نظر به رئیس‌جمهور و وزیر مسئول کتباً تذکر دهند.

 

هیئت رئیسه خلاصه تذکر را در جلسه علنى مجلس قرائت و متن کامل تذکر را به رئیس‌جمهور یا وزیر مربوط ابلاغ می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار