روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

ماده غذایی که سرماخوردگی و آنفولانزا را دور می‌کند و ویتامین سی بیشتری از مرکبات دارد

اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود در زمستان هستید، بهتر است مصرف ویتامین سی را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. یک ماده غذایی وجود دارد که مقدار ویتامین سی بیشتری نسبت به پرتقال یا لیمو دارد و می‌تواند به شما در مقابله با بیماری‌های فصلی کمک کند. افزودن این ماده غذایی به وعده‌های غذایی‌تان راهی ساده و موثر برای حفظ سلامت در فصل سرما و پیشگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 20
کد خبر: ۲۶۶۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ اگر به دنبال تقویت سیستم ایمنی خود در زمستان هستید، بهتر است مصرف ویتامین سی را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. یک ماده غذایی وجود دارد که مقدار ویتامین سی بیشتری نسبت به پرتقال یا لیمو دارد و می‌تواند به شما در مقابله با بیماری‌های فصلی کمک کند.

افزودن این ماده غذایی به وعده‌های غذایی‌تان راهی ساده و موثر برای حفظ سلامت در فصل سرما و پیشگیری از بیماری‌های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا باشد.

با ورد به فصل زمستان بسیاری از ما به بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی و آنفولانزا مبتلا می‌شویم. هرچند استراحت تنها درمان واقعی این بیماری‌هاست اما اقداماتی وجود دارند که می‌توانند علائم را کاهش دهند یا حتی ابتلا به این نوع بیماری‌ها را کاهش دهند.

تغذیه نقش مهمی در حفظ و تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، سیستمی که وظیفه اصلی آن مقابله با عفونت‌ها است. اگر سیستم ایمنی شما سالم و قوی باشد، احتمال بیمار شدن شما کاهش می‌یابد و حتی اگر دچار بیماری شوید، بدن شما بهتر با بیماری مبارزه می‌کند و شما سریع‌تر بهبود می‌یابید.

مصرف مقدار کافی ویتامین سی در رژیم غذایی روزانه یکی از راه‌های موثر برای تقویت سیستم ایمنی است و می‌تواند به کاهش مدت زمان سرماخوردگی کمک کند.

ویتامین سی همراه با ویتامین دی، روی و پتاسیم، نقش قابل‌توجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.

اما برخلاف باور عمومی، مرکبات تنها منبع ویتامین سی نیستند و حتی بهترین منبع این ویتامین نیز به شمار نمی‌روند. بسیاری از خوراکی‌های دیگر سرشار از این ماده مغذی هستند و می‌توانند به سلامت بدن کمک کنند.

پرتقال با ۵۳.۲ میلی‌گرم و گریپ‌فروت با ۳۱.۲ میلی‌گرم ویتامین سی در هر ۱۰۰ گرم، از منابع شناخته‌شده این ویتامین به شمار می‌روند. اما جالب است بدانید تنها با مصرف ۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای می‌توانید نیاز روزانه ۴۰ میلی‌گرمی ویتامین سی بدن خود را تأمین کنید.

علاوه بر فلفل دلمه‌ای زرد، خوراکی‌هایی مانند توت‌فرنگی، انگور فرنگی سیاه، بروکلی، کلم بروکسل و سیب‌زمینی نیز از منابع خوب ویتامین سی محسوب می‌شوند.

یک کاربر تیک‌تاک نیز اخیرا ویدیویی در این زمینه ساخته که مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. او در این ویدئو توضیح می‌دهد: «بدن انسان ویتامین سی را ذخیره نمی‌کند، و فلفل دلمه‌ای زرد بیشترین مقدار ویتامین سی را در میان تمام میوه‌ها و سبزیجاتی که مشاهده کردید، دارد.»

سازمان سلامت ملی بریتانیا نیز تأکید کرده است که یک رژیم غذایی متعادل باید ویتامین سی کافی برای بدن فراهم کند. با این حال، از آنجا که بدن قادر به ذخیره این ویتامین نیست، لازم است روزانه آن را مصرف کنید./ یورونیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده