ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

هؤیت عامل زیرگیری نیواورلئان مشخص شد + عکس

هؤیت عامل زیرگیری نیواورلئان مشخص شد + عکس عامل زیرگیری با خودرو در آمریکا که ۱۰ کشته برجای گذاشته است، فردی ۴۲ ساله معرفی شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه و نشریات آمریکایی به نقل از مقامات این کشور گزارش کردند مظنون حادثه زیرگیری، فردی به نام «شمس الدین جبار» است.

نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» نیز در گزارشی نوشت: «احتمالا او (شمس الدین جبار) به مدت ۱۰ سال در ارتش آمریکا خدکت کرده است.»

هؤیت عامل زیرگیری نیواورلئان مشخص شد + عکس

تصویر منتشر شده از «شمس الدین جبار» از سوی نیویورک‌تایمز

شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» نیز مدعی شد که در ماشین مظنون پرچم داعش قرار داشته است.

از طرفی دیگر، شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» به نقل از چهار آمریکایی گزارش کرد که شمس الدین جبار ۴۲ سال سن دارد و مقام‌ها در حال تلاش برای کسب اطلاعات بیشتر درباره او هستند.

شبکه «فاکس‌نیوز» که به جمهوری‌خواهان راست افراطی نزدیک است مدعی شده که عامل حمله اهل مکزیک بوده، اما هنوز اطلاعات تأییدشده‌ای درباره تابعیت وی وجود ندارد.

پیشتر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز در واکنش خود به این حادثه، تلاش کرد تا این «حمله» را به حضور مهاجرین غیرقانونی ربط دهد.

او در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «هنگامی که می‌گفتم مجرمانی که درحال ورود به کشور هستند از مجرمان آمریکایی بدتر هستند، این گزاره توسط دموکرات‌ها و رسانه‌های اخبار جعلی رد می‌شد. اما در نهایت، صحت آن اثبات شد.»

رئیس جمهور منتخب آمریکا مدعی شد: «میزان جرم در کشورمان به حد بی‌سابقه‌ای رسیده که هرگز دیده نشده بود. قلب ما همراه با قربانیان بی‌گناه و عزیزان آنها و نیرو‌های انتظامی شجاع نیواورلئان است.»

ترامپ در آخر نوشت: «دولت ترامپ کاملا از شهر نیواورلئان و تحقیقات آن درباره این اقدام شرورانه و بازیابی خود حمایت خواهد کرد.»

برخورد یک خودرو به جمعیتی که برای جشن سال نوی میلادی تجمع کرده بودند در شهر نیواورلئان آمریکا ۱۰ کشته و دست‌کم ۳۰ مجروح به دنبال داشت.

این حادثه در یک منطقه فرانسوی‌نشین روی داده و به گزارش رسانه‌های محلی، راننده با خودروی خود به‌سوی جمعیت تغییر مسیر داد و افراد زیادی را زیر گرفت.

طبق گزارش شبکه «ای بی سی» عامل حمله در تبادل آتش با پلیس کشته شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار