عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

هشدار واشنگتن به تیم ترامپ درباره تحریم آنروا

وزارت خارجه آمریکا به نزدیکان «دونالد ترامپ» هشدار دادند که با آغاز محدودیت‌های سنگین رژیم صهیونیستی علیه آنروا، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات وزارت خارجه آمریکا به تیم انتقالی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب این کشور هشدار داده‌اند که با اجرای یک قانون جدید از سوی رژیم صهیونیستی که همکاری با آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را ممنوع می‌کند، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.

صهیونیست‌ها در حالی به دنبال تحریم آنروا هستند که این سازمان نهاد اصلی تحویل کمک‌های بشردوستانه در غزه بوده و به اذعان مقامات آمریکایی، هیچ جایگزین موثری برای آن وجود ندارد.

چند روز پس از تحلیف دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، قانون مذکور در اراضی اشغالی وارد مرحله اجرایی خواهد شد و مقامات دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی این کشور به تیم ترامپ در این باره هشدار داده‌اند تا برای یک بحران قریب‌الوقوع آماده باشد.

به گزارش خبرگزاری «آکسیوس»، سازمان ملل و دیگر نهاد‌های حقوق بشری هشدار داده‌اند که غزه تقریباً غیرقابل‌سکونت است و نزدیک به دو میلیون فلسطینی در این باریکه آواره شده‌اند. ده‌ها هزار خانه در غزه تخریب شده و این آوارگان برای ادامه حیات به کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، آب و خدمات پزشکی نیاز دارند.

در اواخر اکتبر سال میلادی گذشته، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ۲ لایحه را تصویب کرد که توانایی آنروا برای ادامه ارائه خدمات در باریکه غزه، کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

مقامات سازمان ملل متحد نگران هستند که با اجرایی‌شدن قوانین تصویب‌شده توسط کنست، نیرو‌های آنروا نتوانند در اراضی اشغالی رفت‌وآمد داشته و به فلسطینیانی که به کمک‌های بشردوستانه وابسته هستند، خدمت‌رسانی کنند.

رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال سرکوب آنروا بوده و از زمان آغاز جنگ غزه نیز مدعی شده است که برخی از اعضای این نهاد غیرنظامی حقوق بشری، در «عملیات طوفان الاقصی» حضور داشته‌اند. گرچه در پی انتشار نتایج تحقیقات سازمان ملل، آنروا ۹ نفر از کارکنان خود را اخراج کرد، اما این سازمان به‌طورکلی ارتباط گسترده اعضای خود با حماس را تکذیب کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار