رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

هشدار واشنگتن به تیم ترامپ درباره تحریم آنروا

هشدار واشنگتن به تیم ترامپ درباره تحریم آنروا وزارت خارجه آمریکا به نزدیکان «دونالد ترامپ» هشدار دادند که با آغاز محدودیت‌های سنگین رژیم صهیونیستی علیه آنروا، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات وزارت خارجه آمریکا به تیم انتقالی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب این کشور هشدار داده‌اند که با اجرای یک قانون جدید از سوی رژیم صهیونیستی که همکاری با آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را ممنوع می‌کند، یک فاجعه انسانی روی خواهد داد.

صهیونیست‌ها در حالی به دنبال تحریم آنروا هستند که این سازمان نهاد اصلی تحویل کمک‌های بشردوستانه در غزه بوده و به اذعان مقامات آمریکایی، هیچ جایگزین موثری برای آن وجود ندارد.

چند روز پس از تحلیف دونالد ترامپ به‌عنوان رئیس‌جمهور جدید آمریکا، قانون مذکور در اراضی اشغالی وارد مرحله اجرایی خواهد شد و مقامات دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور کنونی این کشور به تیم ترامپ در این باره هشدار داده‌اند تا برای یک بحران قریب‌الوقوع آماده باشد.

به گزارش خبرگزاری «آکسیوس»، سازمان ملل و دیگر نهاد‌های حقوق بشری هشدار داده‌اند که غزه تقریباً غیرقابل‌سکونت است و نزدیک به دو میلیون فلسطینی در این باریکه آواره شده‌اند. ده‌ها هزار خانه در غزه تخریب شده و این آوارگان برای ادامه حیات به کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، آب و خدمات پزشکی نیاز دارند.

در اواخر اکتبر سال میلادی گذشته، پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ۲ لایحه را تصویب کرد که توانایی آنروا برای ادامه ارائه خدمات در باریکه غزه، کرانه باختری و بیت‌المقدس شرقی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد.

مقامات سازمان ملل متحد نگران هستند که با اجرایی‌شدن قوانین تصویب‌شده توسط کنست، نیرو‌های آنروا نتوانند در اراضی اشغالی رفت‌وآمد داشته و به فلسطینیانی که به کمک‌های بشردوستانه وابسته هستند، خدمت‌رسانی کنند.

رژیم صهیونیستی از دیرباز به دنبال سرکوب آنروا بوده و از زمان آغاز جنگ غزه نیز مدعی شده است که برخی از اعضای این نهاد غیرنظامی حقوق بشری، در «عملیات طوفان الاقصی» حضور داشته‌اند. گرچه در پی انتشار نتایج تحقیقات سازمان ملل، آنروا ۹ نفر از کارکنان خود را اخراج کرد، اما این سازمان به‌طورکلی ارتباط گسترده اعضای خود با حماس را تکذیب کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار