خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

آغاز مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ با حضور سرلشکر سلامی

آغاز مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ با حضور سرلشکر سلامی مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه با حضور فرمانده کل سپاه در محل رزمایش آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 09
کد خبر: ۲۶۷۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه با حضور سرلشکر سلامی فرمانده کل سپاه در محل رزمایش آغاز شد.

در این رزمایش که با حضور رسته‌ها و واحد‌های تخصصی نیروی زمینی سپاه در منطقه غرب کشور در حال اجراست، سناریو‌های عملیات واکنش سریع نیز اجرا شده که انتقال سریع نیرو و تجهیزات به منطقه رزمایش یکی از بخش‌های این نوع عملیات است که در مرحله اول رزمایش توسط تیپ میرزا کوچک‌خان اجرا شد.

همچنین در ادامه رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه، ستون کشی یگان‌ها به سمت منطقه اصلی رزمایش اجرا شد.

در این مرحله یگان‌های شرکت کننده با کلیه تجهیزات به همراه پوشش هوایی بالگرد‌های هوانیروز سپاه، ستون کشی و اعزام به منطقه رزمایش را در کمترین زمان ممکن اجرا کردند.

تمرین هلی برن و اسپای (ورود و خروج سریع به بالگرد) نیرو‌های ویژه صابرین نیروی زمینی سپاه نیز در منطقه عمومی رزمایش اجرا شد.

در این بخش از رزمایش، نیرو‌های ویژه صابرین با اجرای عملیات هلی‌برن با بهره‌گیری از بالگرد‌های Mi-۱۷، بر روی مناطق از پیش تعیین شده پیاده و تمرین تصرف ارتفاع و جاده‌های مواصلاتی دشمن را به منظور قطع راه‌های پشتیبانی تمرین کردند.

در بخش دیگری از رزمایش بالگرد‌های کبرا هوانیروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمرین انهدام اهداف از پیش تعیین شده را اجرا کردند.

در این تمرین بالگرد‌های هوانیروز با راکت‌های ۷۰ میلیمتری هایدرا و توپ ۲۰ میلیمتری اهداف خود را منهدم کردند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار