دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

عضو کمیسیون بهداشت: شیوع ویروس چینی در ایران صحت ندارد

منصور علیمردانی عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی گفت: به گفته وزیر بهداشت، ویروس جدید چینی وارد کشور نشده، اما امکان شیوع آن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 09
کد خبر: ۲۶۷۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور علیمردانی درباره ویروس اچ‌ام پی وی، اظهار داشت: طی هفته جاری وزیر بهداشت و معاونت‌های دارو و درمان در کمیسیون بهداشت حضور داشتند و شیوع بیماری را در کشور تایید نکردند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد ویروسی که در حال حاضر در سطح کشور شایع است، شامل انواع آنفلوآنزاست، تصریح کرد: بخشی دیگر کرونا و بخشی هم ویروس‌های سرماخوردگی است.

عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخشی از بیماری‌های شایع شده نیز شامل عوارض باکتریایی است که روی بیماری‌های ویروسی سوار شده و باعث عفونت‌های باکتریایی شده است، اضافه کرد: فعلا از ویروس جدید چینی در کشور خبری نیست و هیچ مرجعی ورود آن را به کشور تایید نکرده است.

وی با بیان اینکه امکان ورود برای همه دنیا وجود دارد و ایران هم مستثنی نخواهد بود، ادامه داد: زدن ماسک، شستن دست‌ها، عدم روبوسی و رعایت حریم از بیماران و فاصله گرفتن از آنها الزامی است.

*خطرناک بودن آنفلوآنزا نسبت به کرونا

علیمردانی درباره میزان تبعات و اثرات منفی این ویروس جدید ابراز کرد: بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفولانزا بسیار خطرناک است و برعکس تصورات مردم آنفلوآنزا از کرونا هم خطرناک‌تر است و به همین دلیل توصیه می‌کنیم گروه‌های خطر مخصوصا افراد زیر ۵ سال، بانوان باردار، بیماران مزمن، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف و افراد بالای ۶۵ سال سن، واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه افراد شاغل در بیمارستان‌ها هم باید حتما نکات را رعایت کرده و واکسن تزریق کنند، ادامه داد: اگر یک پزشک یا پرستاری مبتلا به آنفلوآنزا شود امکان شیوع به بیماران وجود دارد و باید از این مساله پیشگیری کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار