۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی آلودگی هوا چطور باعث مرگ می‌شود؟ معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است

عضو کمیسیون بهداشت: شیوع ویروس چینی در ایران صحت ندارد

منصور علیمردانی عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی گفت: به گفته وزیر بهداشت، ویروس جدید چینی وارد کشور نشده، اما امکان شیوع آن وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 09
کد خبر: ۲۶۷۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور علیمردانی درباره ویروس اچ‌ام پی وی، اظهار داشت: طی هفته جاری وزیر بهداشت و معاونت‌های دارو و درمان در کمیسیون بهداشت حضور داشتند و شیوع بیماری را در کشور تایید نکردند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد ویروسی که در حال حاضر در سطح کشور شایع است، شامل انواع آنفلوآنزاست، تصریح کرد: بخشی دیگر کرونا و بخشی هم ویروس‌های سرماخوردگی است.

عضو کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخشی از بیماری‌های شایع شده نیز شامل عوارض باکتریایی است که روی بیماری‌های ویروسی سوار شده و باعث عفونت‌های باکتریایی شده است، اضافه کرد: فعلا از ویروس جدید چینی در کشور خبری نیست و هیچ مرجعی ورود آن را به کشور تایید نکرده است.

وی با بیان اینکه امکان ورود برای همه دنیا وجود دارد و ایران هم مستثنی نخواهد بود، ادامه داد: زدن ماسک، شستن دست‌ها، عدم روبوسی و رعایت حریم از بیماران و فاصله گرفتن از آنها الزامی است.

*خطرناک بودن آنفلوآنزا نسبت به کرونا

علیمردانی درباره میزان تبعات و اثرات منفی این ویروس جدید ابراز کرد: بیماری‌های تنفسی به ویژه آنفولانزا بسیار خطرناک است و برعکس تصورات مردم آنفلوآنزا از کرونا هم خطرناک‌تر است و به همین دلیل توصیه می‌کنیم گروه‌های خطر مخصوصا افراد زیر ۵ سال، بانوان باردار، بیماران مزمن، افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف و افراد بالای ۶۵ سال سن، واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه افراد شاغل در بیمارستان‌ها هم باید حتما نکات را رعایت کرده و واکسن تزریق کنند، ادامه داد: اگر یک پزشک یا پرستاری مبتلا به آنفلوآنزا شود امکان شیوع به بیماران وجود دارد و باید از این مساله پیشگیری کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار