تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت

کشف گنجینه سکه‌های نقره

کشف گنجینه سکه‌های نقره باستان‌شناسان گنجینه‌ای از صد‌ها سکه نقره قرن یازدهم میلادی را در انگلستان کشف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 12
کد خبر: ۲۶۸۲۲۹
کشف گنجینه سکه‌های نقره

به گزارش راهبرد معاصر، باستان‌شناسان با کاوش در انگلیس گنجینه‌ای متشکل از ۳۲۱ سکه نقره را در محل ساخت یک نیروگاه هسته‌ای کشف کردند. این سکه‌ها درحالی پیدا شدند که داخل پارچه پیچیده شده بودند، از این رو می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که صاحب آنها ممکن است برای جلوگیری از مصادره شدن سکه‌ها، آنها را دفن کرده باشد.

«لایوساینس» نوشت، این سکه‌ها که برخی از آنها در ضرابخانه‌های کوچک و روستایی تولید شده‌اند و بسیار کمیاب هستند، به سال‌های ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ میلادی تعلق دارند. این به آن معناست که ضرب سکه‌ها همزمان با آغاز سلطنت پادشاه آنگلوساکسون «ادوارد اقرارآورنده» بود که دوره‌ای پرتلاطم از تاریخ انگلستان است که در آن، پادشاه چند تن از نخبگان را تبعید و اموالشان را مصادره کرد.

«الکساندر بلیس»، متخصص سکه بیان کرد: ارزش این گنجینه سکه قرن یازدهم میلادی که بالغ بر ۳۲۰ پنس بود، برای بیشتر مردم زمان مبلغ قابل توجهی بود و برای خرید حدود ۱۶ گاو کافی بود.

کشف گنجینه سکه‌های نقره

«بلیس» در ایمیلی به «لایو ساینس» گفت: شاید صاحب این گنجینه نگران رژیم جدید یا وضعیت سیاسی و بی‌ثباتی اجتماعی بود و اقداماتی برای مخفی کردن ثروت خود انجام می‌داد. در حال حاضر سه گنجینه از این دوره (۱۰۴۲ تا ۱۰۴۴) در سراسر انگلستان کشف شده است، که این فرضیه را پررنگ‌تر می‌کند که سال‌های اول سلطنت ادوارد آرام نبوده است.

صاحب انبار احتمالاً یک فرد متوسط بود نه یک نخبه. مشخص نیست چرا صاحب سکه‌ها هرگز به خاطر سکه‌ها برنگشت، اما ممکن است قبل از اینکه بتواند آن را بازیابی کند یا به کسی در مورد آن بگوید، جانش را از دست داده باشد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار