ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بررسی راه‌های جبرانی تعطیلات مدارس

معاون وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به بررسی‌ها برای برگزاری کلاس جبرانی گفت:کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 13
کد خبر: ۲۶۸۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، رضوان حکیم‌زاده؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان به‌منظور جبران بخشی از زمان آموزش ازدست‌رفته به دلیل تعطیلات اخیر مدارس گفت: یکی از مسائل مهم این است که آیا دانش‌آموزان به اهداف تعیین‌شده برای هر دوره تحصیلی دست یافته‌اند؛ بنابراین، یکی از مأموریت‌های اصلی آموزش و پرورش این است که اطمینان حاصل شود یادگیری به‌طور کامل اتفاق افتاده است.

 

وی افزود: برنامه‌های متنوعی برای کمک به ارتقای یادگیری طراحی شده که می‌تواند شامل موارد مختلفی باشد و یکی از آن‌ها، برگزاری کلاس‌های جبرانی است.

 

حکیم‌زاده ادامه داد: برای هر دوره تحصیلی، با ارزیابی دقیق شرایط و نیاز به برنامه‌های درسی مکمل، اقدامات لازم در نظر گرفته می‌شود؛ هنوز به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و پس از ارزیابی دقیق، این برنامه‌ها اعلام خواهد شد.

 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: در تلاشیم شرایطی ایجاد کنیم تا از فرصت‌های متنوع استفاده شود و دانش‌آموزان به دلیل تعطیلاتی که پیش می‌آید، دچار ضعف در یادگیری پایه نشوند. این موضوع به‌ویژه در دوره ابتدایی بسیار اهمیت دارد.

 

وی با اشاره به طرح «حامی» گفت: این طرح با هدف تقویت مهارت سواد پایه طراحی شده است؛ تعطیلات متعدد ممکن است کل جریان یادگیری را با چالش جدی مواجه کند. طبیعی است که وزارت آموزش و پرورش حساسیت داشته باشد تا ساعت مصوب برنامه درسی در مدارس به‌طور کامل اجرا شود.

 

حکیم‌زاده خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان داده است که کاهش ساعات حضور دانش‌آموزان در مدرسه منجر به ضعف در یادگیری مهارت‌های پایه می‌شود؛ یکی از برنامه‌های اصلی وزارت آموزش و پرورش، ارتقای کیفیت یادگیری است و برای این منظور باید به راه‌های جایگزین فکر کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار