مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی

صبح امروز قاضی محمد مقیسه رئیس شعبه و دادرس دیوان عالی کشور به همراه قاضی علی رازینی در یک حمله مسلحانه به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 18
کد خبر: ۲۶۸۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز قاضی محمد مقیسه رئیس شعبه و دادرس دیوان عالی کشور به همراه قاضی علی رازینی در یک حمله مسلحانه به شهادت رسیدند.

محمد مقیسه، قاضی معروف پرونده‌های امنیتی و رئیس شعبه ۵۳ دادگاه انقلاب بود. وی متولد ۱۳۳۵ بوده و از اوایل انقلاب در دادسرای انقلاب اسلامی آغاز به کار کرد و در سال ۶۴ به عنوان ناظر زندان قزل حصار منصوب شد و پس از آن دادیار و ناظر زندان رجایی‌شهر کرج شد. قاضی مقیسه بیش از ۳۰ سال سابقه حضور در دادگاه انقلاب داشته و در محاکمه متهمان سیاسی و اقتصادی بسیاری نقش داشت.

وی در طول ۸ سال دفاع مقدس، سابقه حضور در مناطق عملیاتی جبهه‌ها را نیز در کارنامه دارد.

پرونده رهبران بهایی، برخی اغتشاشگران سال ۸۸ از جمله پرونده‌هایی هستند که مقیسه مسئول رسیدگی به آن بوده‌است. پرونده ابوالفضل قدیانی و مصطفی تاجزاده در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست مقیسه رسیدگی شده‌است. مقیسه هم چنین، مهدی هاشمی، فرزند مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی (رئیس سابق مجمع تشخیص مصحلت نظام) را به صورت غیر علنی در دادگاه انقلاب در سال ۲۰۱۴ میلادی محاکمه کرده بود.

قاضی مقیسه هم چنین در سال ۱۳۹۶، رئیس دادگاه رسیدگی به اتهامات پرونده موسوم به فساد بزرگ نفتی بود که پای بابک زنجانی را به این دادگاه کشاند.

رسیدگی به پرونده موسوم به شاخ‌های اینستاگرامی نیز به ریاست قاضی مقیسه انجام شده بود.

قاضی مقیسه در سال‌های اخیر در بسیاری از پرونده‌های مهم امنیتی حکم صادر کرده است که از آن جمله می‌توان به پرونده نسرین ستوده اشاره کرد.

همچنین در هفته‌های اخیر صدور حکم ۱۰ سال حبس برای مدیر آپارات از سوی قاضی مقیسه، انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت.

قاضی مقیسه در فهرست تحریم‌های دولت ایالات متحده آمریکا هم قرار گرفته بود. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر