پاپی‌زاده، نماینده مجلس: یارانه پردرآمد‌ها باید حذف شود/ حدود ۵۰ درصد از جمعیت کشور نیازمند دریافت یارانه هستند؛ مابقی افراد نیازی ندارند ۱۰ فروند شناور ناجی تحویل ناوگان دریایی کشور شد پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست معاون اول رئیس‌جمهور: اکنون در شرایط بحران آب قرار داریم پزشکیان: ایران در برابر تهدید تسلیم نمی‌شود/ هشدار به ترامپ جزئیات سفر رئیس‌جمهور به بوشهر آخرین وضعیت تعطیلی پنجشنبه‌ها از زبان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است پزشکیان در گفت‌و‌گو با رهبر ملی ترکمنستان: ایران از گسترش همکاری با کشور‌های حاشیه دریای خزر حمایت می‌کند وزیر نفت: آرزوی توقف صادرات نفت هرگز محقق نمی‌شود وزیر کشور: دیگر فریب لبخند دشمن را نخواهیم خورد قالیباف: مردم در میدان هستند / برنامه معیشتی دولت پیش از ماه رمضان اجرایی می‌شود آنچه در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران گذشت + تصاویر  رئیس جمهور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن: در جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم / دشمنان خواب ایران ضعیف را به گور خواهند برد سردار حاجی‌زاده: ترامپ جرئت حمله به ایران را ندارد؛ نگران بیرون نباشیم و مشکلات داخلی را حل کنیم

تاکید پزشکیان بر تسریع روند اجرای نیروگاه‌های خورشیدی

رئیس جمهور در جلسه تسریع اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی تجدید پذیر بر تامین تجهیزات در سریع‌ترین زمان و با کمترین هزینه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۹۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه پیگیری تسریع در اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر با تمرکز بر نیروگاه‌های برق خورشیدی، به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد.

 

در ادامه پیگیری اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر، در جلسه‌ای که صبح امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد، معاون انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو (ساتبا)، مدیرعامل گروه مالی گردشگری، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارش‌هایی از مجموع اقدامات انجام شده در زمینه اجرای تصمیم دولت برای احداث حداقل ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق از این محل ارائه کردند.

 

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش‌ها اظهار داشت: نکته اصلی و محوری برای ما رسیدن به نصابی از ظرفیت تولید برق است که بتوان با تکیه بر آن دوره پیک مصرف تابستان سال آینده را به شکل مطلوب مدیریت کرد.

 

پزشکیان افزود: بهترین روش برای پیشبرد اجرای این تصمیم این است که یک کنسرسیوم با محوریت معاونت انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو و با مشارکت مجموعه‌های مالی و بانکی و همه بخش‌هایی که قصد و انگیزه مشارکت در احداث نیروگاه‌های بزرگ و کوچک خورشیدی دارند، تشکیل شود تا به شکل یکجا و کلی برای خرید پنل‌های خورشیدی اقدام کند.

 

رئیس جمهور تاکید کرد: کنسرسیوم مذکور به‌روزترین و مناسب‌ترین پنل‌ها و تجهیزات نیروگاهی مورد نیاز را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت تأمین و در داخل میان مجریان توزیع کند تا کار در سریع‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و بهترین کیفیت اجرا شود.

 

بر این اساس مقرر شد شیوه‌نامه اجرای این تصمیم در جلسه‌ای به میزبانی سازمان برنامه و بودجه تدوین و در جلسه دیگری با حضور حاضران فعلی و به ریاست رئیس جمهور، برای اجرا به تصویب نهایی برسد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار