سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک رئیس سازمان اداری و استخدامی: پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیستند چه زمانی می‌توانم در کنکور فرهنگیان ۱۴٠۵ ثبت‌نام کنم؟ اعلام زمانبندی بررسی پرونده‌های معترضین استخدام آموزش و پرورش

تایید شیوع ویروس مرگبار ماربورگ در تانزانیا

رئیس‌جمهور تانزانیا روز دوشنبه اعلام کرد آزمایش یک نمونه از یک بخش دورافتاده از شمال این کشور برای ویروس مرگبار ماربورگ مثبت شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 21
کد خبر: ۲۶۹۰۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور سامیه سولوهو حسن در دودوما، پایتخت تانزانیا، در کنار تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در این باره سخنرانی کرد.

برای اولین سازمان جهانی بهداشت در ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) شیوع احتمالی ویروس ماربورگ را در تانزانیا گزارش کرد که باعث کشته شدن ۸ نفر در منطقه کاگارای این کشور شده است. مقامات بهداشتی تانزانیا در آن هنگام ساعاتی بعد از انتشار این گزارش آن را رد کردند و گفتند که آزمایش‌ها روی نمونه‌ها نتایج منفی داشته است.

اما رئیس‌جمهور حسن روز دوشنبه گفت که آزمایش‌های بیشتر وجود عفونت با ویروس ماربورگ را در یک نمونه تایید کرده است. او گفت که بیست و پنج نمونه دیگر منفی بودند.

ویروس ماربورگ مانند ویروس ابولا از خفاش‌های میوه‌خوار منشا می‌گیرد و از طریق تماس نزدیک با مایعات بدن افراد آلوده یا سطوحی مانند ملحفه‌های آلوده بین افراد پخش می‌شود.

علائم عفونت با این ویروس شامل تب، درد‌های عضلانی، اسهال، استفراغ و در برخی موارد مرگ ناشی از خونریزی شدید است. در حال حاضر هیچ واکسن یا درمان تاییدشده‌ای برای عفونت با ویروس ماربورگ وجود ندارد. میزان مرگ‌ومیر عفونت با این ویروس در موارد درمان‌نشده ممکن است به ۸۸ درصد برسد.

این دومین شیوع ماربورگ در منطقه کاگرا از سال ۲۰۲۳ است و دقیقاً یک ماه پس از آن رخ می‌دهد که رواندا، کشور همسایه تانزانیا که با منطقه کاگرا مرز مشترک دارد، اعلام کرد شیوع ویروس ماربورگ در این کشور پایان یافته است.

مقامات رواندا در مجموع ۱۵ مرگ و ۶۶ مورد را در شیوع این بیماری که اولین بار در ۲۷ سپتامبر (۶ مهر) اعلام شد گزارش کردند که اکثر کارکنان مراقبت‌های بهداشتی مبتلا شده بودند که مسئول مراقبت از نخستین بیماران بودند./  همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار