شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

ظریف در اجلاس «داووس»: حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند

ظریف در اجلاس «داووس»: حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند ظریف در پاسخ به سوال زکریا درباره حقوق زنان در ایران و وعده‌های رئیس‌جمهور در طول کارزار انتخاباتی خود گفت: مایه افتخارم است که بگویم در تشکیل کابینه دولت ایران نقشی داشتم و چهار زن در کابینه حضور دارند. وی افزود: زمانی که در خیابان‌های تهران حضور پیدا می‌کنید می‌بینید که برخلاف قانون، برخی حجاب‌های خود را رعایت نکرده‌اند، اما حکومت تصمیم گرفته تا زنان را تحت فشار قرار ندهد و رئیس‌جمهور پزشکیان به وعده خود عمل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون راهبردی رئیس‌جمهور تصریح کرد: «آن‌ها (اعضای محور مقاومت) هرگز از ایران یا دستورات آن پیروی نکرده‌اند. ما از هفتم اکتبر اطلاعی نداشتیم، ما نیز شوکه شدیم، زیرا قرار بود با آمریکایی‌ها درباره برجام در نهم اکتبر دیدار داشته باشیم که به‌خاطر عملیات طوفان‌الاقصی، دیداری صورت نگرفت.»

 ظریف در پاسخ به سوال زکریا درباره حقوق زنان در ایران و وعده‌های رئیس‌جمهور در طول کارزار انتخاباتی خود گفت: مایه افتخارم است که بگویم در تشکیل کابینه دولت ایران نقشی داشتم و چهار زن در کابینه حضور دارند.

وی افزود: زمانی که در خیابان‌های تهران حضور پیدا می‌کنید می‌بینید که برخلاف قانون، برخی حجاب‌های خود را رعایت نکرده‌اند، اما حکومت تصمیم گرفته تا زنان را تحت فشار قرار ندهد و رئیس‌جمهور پزشکیان به وعده خود عمل کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار