آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بن سلمان در تماس با ترامپ: تمایل داریم سرمایه‌گذاری عربستان در آمریکا را به ۶۰۰ میلیارد دلار افزایش دهیم

بن سلمان در تماس با ترامپ: تمایل داریم سرمایه‌گذاری عربستان در آمریکا را به ۶۰۰ میلیارد دلار افزایش دهیم ولیعهد سعودی در تماس با ترامپ بر تمایل عربستان برای افزایش سرمایه‌گذاری در آمریکا به مبلغ ۶۰۰ میلیارد دلار تاکید کرد. بن سلمان همکاری دو کشور برای برقراری صلح در منطقه را بررسی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس اعلام واس، ولیعهد سعودی با رئیس جمهور آمریکا در مورد تقویت همکاری دوجانبه برای مبارزه با تروریسم هم گفت‌و‌گو کرده است.

بر این اساس، بن سلمان به توانایی دولت رئیس جمهور آمریکا در اصلاحات مورد انتظار در ایالات متحده اشاره کرده است.

ولیعهد سعودی در این تماس همچنین بر تمایل عربستان برای افزایش سرمایه‌گذاری در آمریکا به مبلغ ۶۰۰ میلیارد دلار تاکید کرد.

کلمات کلیدی: بن سلمان ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار