رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

وزیر دفاع آمریکا معرفی شد

مجلس سنای آمریکا با آرایی شکننده، گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور جدید این کشور برای وزارت دفاع را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  مجلس سنای آمریکا با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، «پیتر هِگسِت» گزینه پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای وزارت دفاع را تأیید کرد.

 

در نشست شامگاه جمعه سنا برای رأی اعتماد به پیتر هگست آرای مخالف و موافق مساوی بود، اما «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا که هم‌زمان ریاست سنا را نیز برعهده دارد در اقدامی کم‌سابقه به عنوان رئیس سنا به نفع پیتر هگست رأی داد و در نهایت هگست با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، وزیر دفاع آمریکا شد.

 

پیتر هگست ۴۴ ساله مجری سابق شبکه «فاکس‌نیوز» و کهنه‌سربازی است که در جنگ‌های آمریکا در افغانستان و عراق حضور داشته است.

 

اعلام او به عنوان گزینه پیشنهادی ترامپ برای ریاست پنتاگون باعث تعجب و مخالفت بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان آمریکایی شد. در تاریخ آمریکا این اولین وزیر دفاعی است که با کمترین اختلاف و با آرای شکننده وزیر دفاع می‌شود.

 

منابع آگاه در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان اعلام کردند که انتخاب هگزت به عنوان وزیردفاع غافل‌گیرکننده بود، زیرا او در بین کسانی نبود که تیم ترامپ به عنوان گزینه احتمالی در نظر گرفته بودند.

 

به گفته منابع سی‌ان‌ان، ترامپ رابطه طولانی و دوستانه‌ای با هگزت دارد و ترامپ همیشه فکر می‌کرد که او «باهوش» است و همیشه از کار او تمجید می‌کرد./ مهر

ارسال نظر