رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد

انصارالله یمن ۱۵۳ اسیر را آزاد کرد منابع رسانه‌ای از آزادی ۱۵۳ اسیر جنگی توسط جنبش انصارالله یمن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره گزارش داد که جنبش انصارالله یمن امروز (شنبه) با حمایت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ حدود ۱۵۳ اسیر را به صورت یک‌جانبه آزاد کرد.

طبق این گزارش، هویت این اسرای آزاد شده فاش نشده است، اما کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته است که با این اسرا ملاقات داشته است.

«عبدالقادر المرتضی» رئیس کمیته اسرا در دولت صنعا روز جمعه اعلام کرده بود که این دولت در اقدامی یک‌جانبه ده‌ها اسیر متعلق به دولت مستعفی یمن را آزاد می‌کند.

المرتضی گفته بود به دستور «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن و «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی این کشور، فردا ده‌ها اسیر از طرف مقابل آزاد می‌شود.

آخرین دور مذاکرات میان دولت مستعفی یمن و دولت نجات ملی یمن مستقر در صنعا در ششم ژوئیه گذشته در شهر مسقط (پایتخت عمان) و درباره پرونده اسرا تحت نظارت سازمان ملل برگزار شد.

در جریان این دور از مذاکرات درباره حل برخی نکات از جمله موضوع «محمد قحطان» از رهبران حزب اصلاح یمن و تبادل برخی لیست‌های اسرا توافق شد؛ ۲ طرف با آزادی قحطان در ازای آزادی ۵۰ اسیر انصارالله توافق کردند.

در حال حاضر تعداد اسرای دقیق ۲ طرف مشخص نیست، اما طی مذاکرات استکهلم در سال ۲۰۱۸ هیأت انصارالله و دولت مستعفی یمن لیست‌هایی شامل بیش از ۱۵ هزار اسیر را ارائه کردند.

طرف‌های درگیر در یمن، آوریل ۲۰۲۳ طرفین معامله تبادل اسرا برای آزادی ۹۰۰ اسیر با میانجی‌گری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان ملل را بعد از مذاکرات دوجانبه در سوئیس امضا کردند.

یمن از سال ۲۰۱۵ در سایه تداوم محاصره ائتلاف عربی با بحران انسانی روبه‌روست که موجب شده هزاران نفر از مردم یمن کشته یا زخمی شوند و میلیون‌ها تن در خطر گرسنگی و مرگ ناشی از آن قرار بگیرند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: یمن اسیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار