به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین طاهری امروز، ۶ بهمن ماه در نشست با فعالان تولید محتوا در استان گیلان، شورای عالی فضای مجازی را سومین شورای عالی جمهوری اسلامی ایران پس از شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی دانست که در سال ۹۰ تاسیس شد و اظهار کرد: با دستور رهبر انقلاب و با توجه به اهمیت فضای مجازی، مرکز ملی فضای مجازی ذیل شورای عالی فضای مجازی آغاز به کار کرد.
وی با اشاره به ولنگاری فضای مجازی از حیث محتوا، افزود: مرکز ملی فضای مجازی بیشتر به جنبههای فنی و امنیتی حوزه فضای مجازی پرداخته و اکنون به دنبال جبران عقب ماندگیها در بخش محتوایی هستیم.
رئیس اداره فرهنگ، رسانه و محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور، با بیان اینکه دشمن در یک جنگ نامتقارن از همه عِده و عُده خود برای تولید محتوا استفاده میکند، گفت: شاهد فعالیت بیش از ۱۰۰ شبکه معاند علیه جمهوری اسلامی هستیم که چنین چیزی در دنیا سابقه ندارد.
طاهری هدف دشمن از تبلیغات رسانهای علیه کشور را تغییر انگارههای ذهنی مخاطبان دانست و بیان کرد: برای مقابله با ناو آمریکایی در خلیج فارس از قایقهای تندرو استفاده کردیم و در فضای مجازی نیز برای مقابله با ابررسانه ها، باید به سمت میکرورسانهها برویم تا کنشگری ما جدی شود.
وی یکی از ماموریتهای مرکز ملی فضای مجازی را سوق دادن فعالان رسانهای همسو و توانمند به حوزه میکرورسانه دانست و عنوان کرد: میکرورسانهها برای مخاطب پایدار و مشخص تولید محتوا میکنند.
رئیس اداره فرهنگ، رسانه و محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور، با بیان اینکه میکرورسانههای بومی به مسئله بومی برای مخاطب بومی میپردازند، افزود: به دنبال حمایت از فعالان رسانهای برای رسانه داری هستیم تا سکوی تولید و انتشار محتوا داشته باشند؛ همچنین باید جریان تولید محتوای مردمی را از طریق شناسایی افراد توانمند و علاقمند ایجاد کنیم.
وی از تشکیل خانه رسانه در استانها خبر داد و بیان کرد: خانه رسانه پاتوق فعالان فضای مجازی خواهد بود باید با تولید محتوای مناسب، صحنه جهانی را عوض کنیم و خطای محاسباتی دشمن را تغییر دهیم.
طاهری با بیان اینکه از میکرورسانههای بومی حمایت فنی، محتوایی و مالی خواهیم کرد، گفت: آموزش، توانمندسازی و طراحی محتوایی در دستور کار است و تاکنون با ۴۶۰ میکرورسانه ارتباط برقرار کردیم.
وی خواستار دسترسی میکرورسانهها به روایت اول شد و تاکید کرد: با همکاری وزارت ارشاد، شناسنامه دار کردن فعالان فضای مجازی را پیش میبریم.
رئیس اداره فرهنگ، رسانه و محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور همچنین از شناسایی یک هزار و ۵۰۰ خبرنگار - دانش آموز جهت فعالیت در فضای مجازی خبر داد و خاطرنشان کرد: چهار میلیون صفحه مجازی بالای ۱۰ هزار دنبال کننده در کشور داریم که ظرفیت خوبی در استانها هستند. / ایسنا