سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

چربی عضلات هم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

دانشمندان می‌گویند چربی شکم تنها چربی بدن نیست که ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی جدی را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک بررسی جدید نشان می‌دهد افرادی که چربی درون عضله‌هایشان دارند، با احتمال بیشتری در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر حمله قلبی یا نارسایی قلبی هستند.

این بررسی شامل ۶۶۹ بزرگسالی بود که درد قفسه سینه یا تنگی نفس را تجربه کرده بودند، اما هیچ شاهدی از بیماری رگ‌های کرونری (رگ‌های تغذیه‌کننده عضله قلب) در آنها وجود نداشت. آنها برای ارزیابی عملکرد قلب و اندازه گیری میزان و محل چربی و عضله در تنه این افراد رشته‌ای از اسکن‌ها را از آنها انجام دادند.

حدود شش سال بعد، در افرادی در این میان این گروه که ماهیچه‌های چرب داشتند، آسیب بیشتری به رگ‌های خونی کوچکی که خونرسانی به قلب را انجام می‌دهند، وارد آمده بود. این افراد همچنین بدون توجه به میزان شاخص توده بدنی‌شان، با احتمال بیشتری در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر بیماری قلبی بودند.

در مقابل، افرادی که عضلات لاغر بیشتری داشتند در معرض خطر کمتری از این لحاظ قرار داشتند.

این پژوهشگران معتقدند چربی ذخیره شده در عضلات ممکن است التهاب را افزایش داده و سوخت‌وساز قند در بدن را تغییر دهد و منجر به نشانگان متابولیک شود.

این پژوهشگران از بیمارستان بریگهام و زنان در آمریکا می‌گویند گام بعدی این است که چگونه می‌توان این خطرات را کاهش داد.

دکتر ویویانی توکتی سرپرست این پژوهش می‌گوید: به عنوان مثال، ما نمی‌دانیم چگونه درمان‌هایی مانند دارو‌های جدید کاهش وزن بر چربی در عضلات نسبت به چربی در سایر نقاط بدن، بافت بدون چربی و در نهایت قلب تأثیر می‌گذارند.

این پژوهشگران در حال حاضر در حال بررسی تاثیر ورزش، تغذیه و دارو‌های کاهش وزن GLP-۱ بر ترکیب بدن و بیماری قلبی هستند./همشهری

کلمات کلیدی: عضلات قلب چربی
مطالب مرتبط
ارسال نظر