مصدومیت ۳۲ نفر در بازی پرسپولیس و تراکتور یافته‌های جدیدی از تاثیر منفی مصرف الکل بر خواب قتل فجیع یک دختر ۱۷ ساله به دست پدرش در پیرانشهر سپاهان صدرنشین لیگ برتر ایران شد طلسم یک دهه‌ای اسکوچیچ برابر پرسپولیس تمدید شد عراقچی: اراده در طرف افغانستانی برای حل چالش‌ها وجود دارد قالیباف: باید کارت اعتبار دیجیتالی مصرف انرژی را در اختیار هر فرد قرار دهیم کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون عمران مجلس به تصویب رسید معاون وزیر خارجه در کمیسیون امنیت ملی: مذاکره دوجانبه‌ای با آمریکا نداریم تمرین استقلال تعطیل شد رئیس‌الوزرای افغانستان: دستور داده‌ایم آب باید به سوی ایران روان شود فروش محصولات گروه سایپا به مناسبت دهه مبارک فجر واکنش قوه قضائیه به نامه ادعایی با امضای ۱۵۴ نماینده درباره قانون مشاغل حساس ایمن الصفدی: اردن بخشی از قرارداد تبادل اسرا نبوده است در دیدار وزیر ارتباطات ایران با سفیر عربستان چه گذشت؟

چربی عضلات هم خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد

دانشمندان می‌گویند چربی شکم تنها چربی بدن نیست که ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی جدی را افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک بررسی جدید نشان می‌دهد افرادی که چربی درون عضله‌هایشان دارند، با احتمال بیشتری در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر حمله قلبی یا نارسایی قلبی هستند.

این بررسی شامل ۶۶۹ بزرگسالی بود که درد قفسه سینه یا تنگی نفس را تجربه کرده بودند، اما هیچ شاهدی از بیماری رگ‌های کرونری (رگ‌های تغذیه‌کننده عضله قلب) در آنها وجود نداشت. آنها برای ارزیابی عملکرد قلب و اندازه گیری میزان و محل چربی و عضله در تنه این افراد رشته‌ای از اسکن‌ها را از آنها انجام دادند.

حدود شش سال بعد، در افرادی در این میان این گروه که ماهیچه‌های چرب داشتند، آسیب بیشتری به رگ‌های خونی کوچکی که خونرسانی به قلب را انجام می‌دهند، وارد آمده بود. این افراد همچنین بدون توجه به میزان شاخص توده بدنی‌شان، با احتمال بیشتری در معرض خطر بستری شدن در بیمارستان یا مرگ بر اثر بیماری قلبی بودند.

در مقابل، افرادی که عضلات لاغر بیشتری داشتند در معرض خطر کمتری از این لحاظ قرار داشتند.

این پژوهشگران معتقدند چربی ذخیره شده در عضلات ممکن است التهاب را افزایش داده و سوخت‌وساز قند در بدن را تغییر دهد و منجر به نشانگان متابولیک شود.

این پژوهشگران از بیمارستان بریگهام و زنان در آمریکا می‌گویند گام بعدی این است که چگونه می‌توان این خطرات را کاهش داد.

دکتر ویویانی توکتی سرپرست این پژوهش می‌گوید: به عنوان مثال، ما نمی‌دانیم چگونه درمان‌هایی مانند دارو‌های جدید کاهش وزن بر چربی در عضلات نسبت به چربی در سایر نقاط بدن، بافت بدون چربی و در نهایت قلب تأثیر می‌گذارند.

این پژوهشگران در حال حاضر در حال بررسی تاثیر ورزش، تغذیه و دارو‌های کاهش وزن GLP-۱ بر ترکیب بدن و بیماری قلبی هستند./همشهری

کلمات کلیدی: عضلات قلب چربی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار