حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم اسرائیل تحویل اجساد اسیرانش از غزه را تأیید کرد هشدار تهران نسبت به تداوم جنایات اسرائیل به‌رغم اعلام آتش‌بس حمله مرگبار آمریکا به یک کشتی ونزوئلایی ادعای وزیر خارجه لهستان علیه ایران تیم‌های مصری برای یافتن جسد اسرای اسرائیل وارد غزه شدند جولانی فردا به مسکو می‌رود واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ در کنست و شرم‌الشیخ وبگاه آمریکایی: حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل در قلب تل‌آویو را لو داد عراقچی: شرایط برای ورود ایرانیان پناهنده به کشور فراهم است ویتکاف: در حال انجام توافق صلح بین اسرائیل و حماس هستیم امضای توافق صلح غزه توسط ترامپ و سران کشور‌ها در شرم‌الشیخ + ویدئو  ترامپ در اجلاس شرم الشیخ: جنگ جهانی سوم در منطقه رخ نخواهد داد السیسی در اجلاس شرم‌الشیخ: خاورمیانه‌ای عاری از سلاح‌های کشتار جمعی می‌خواهیم

جهاد اسلامی: میانجیگران به توافقی در مورد آزادی «اربیل یهود» دست یافتند

خبرگزاری رویترز به نقل از یک مسئول جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که میانجیگران به توافقی در مورد آزادی اربیل یهود دست یافتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رویترز از یک مسئول در جنبش جهاد اسلامی فلسطین نقل کرد، میانجیگران به توافقی در مورد آزادی اربیل یهود، اسیر اسرائیلی دست یافته‌اند.

رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند که اربیل یهود در ازای آزادی ۳۰ اسیر فلسطینی و بازگرداندن آوارگان به شمال نوار غزه، آزاد خواهد شد.

پیشتر یک منبع مسئول در جهاد اسلامی فلسطین در مصاحبه با الجزیره اعلام کرد: ما پیش بینی می‌کنیم که گشایشی درخصوص بحران اسیر اسرائیلی، اربیل یهود طی امشب حاصل شود.

این منبع مسئول عنوان داشت: تلاش‌هایی از سوی میانجیگران برای حل این بحران در حال انجام است که ممکن است به آزادی این اسیر تا قبل از روز شنبه منتهی شود.

مقامات صهیونیستی بر این باورند که اسیر صهیونیست با نام «اربیل یهود» در نزد جنبش حماس نیست، بلکه نزد گروه دیگری است.

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا به نقل از مقامات صهیونیستی نوشت: گمان می‌کنیم تأخیر در تحویل اربیل یهود صرفا مسؤولیت حماس نیست.

پیشتر، سایت عبری زبان واللا به نقل از مسئولان رژیم صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو از میانجیگران خواسته برای آزادی اربیل یهود ۲۹ ساله، به صورت جداگانه تلاش کنند.

براساس این گزارش، تل‌آویو اعلام کرده که این اسیر زن صهیونیست باید قبل از روز شنبه آتی آزاد شود تا آوارگان فلسطینی بتوانند به مناطق شمالی بازگردند.

دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرده بود که بازگشت آوارگان فلسطینی به مناطق شمالی به آزادی این اسیر صهیونیست منوط شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار