سرکرده داعش و یکی از دستیارانش در مرز عراق و سوریه کشته شدند یک منبع آگاه: توافق ایران و سه کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود برقراری آرامش شکننده و اعلام توقف درگیری‌ها در سویداء هشدار روبیو به کابینه الجولانی عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم ادعای رژیم جولانی: درگیری‌ها در سویدا متوقف شده است روسیه توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده

لوکاشنکو حائز اکثریت آرای انتخابات ریاست جمهوری بلاروس شد

رئیس‌جمهور کنونی بلاروس براساس نظرسنجی‌ها بر صندوق‌های رأی‌گیری با کسب بیش از ۸۷ درصد آرا، حائز اکثریت آرای انتخابات ریاست جمهوری این کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری «بلتا»، با برگزاری یک نظرسنجی، نتایج احتمالی انتخابات ریاست جمهوری بلاروس را منتشر کرد. بر اساس گزارش این خبرگزاری، ۱.۸ درصد از رأی دهندگان به «اولگ گایدوکویچ» نامزد ریاست جمهوری بلاروس رای داده‌اند.

«آنا کانوپاتسکایا» یکی دیگر از نامزد‌ها نیز ۱.۶ درصد رأی آورده است.

در همین راستا، الکساندر لوکاشنو موفق به کسب بیش از ۸۷.۶ درصد آراء و مجددا به‌عنوان رئیس جمهور بلاروس انتخاب شده است.

این نظرسنجی بر اساس نمونه جامعه شناسی در ۳۲۰ شعبه اخذ رای انجام شده است. رای دهندگان توسط ۱۰۰۰ مصاحبه کننده مصاحبه شدند. در طول روز، از لحظه باز شدن مراکز رای‌گیری (از ساعت ۸ صبح) تا بسته شدن، مصاحبه‌کنندگان از رأی‌دهندگان سؤال می‌کردند که به کدام از نامزد‌ها رأی داده‌اند. نظرسنجی ناشناس بود. در مجموع ۱۱ هزار و ۹۴۸ نفر مصاحبه شدند.

در انتخابات آن سال، در این کشور هفت میلیون نفری بین پنج کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری رقابت وجود داشت.

«آنا کاناپاتسکایا» کاندیدای مستقل گفت: «بلاروسی‌ها و بلاروس مستحق زندگی آزادانه، مستقل و دموکراتیک هستند؛ برای آینده‌ای که حقوق بشر در آن مورد احترام واقع شود.»

اگرچه دوره کنونی لوکاشنکو - ششمین دوره او - تا تابستان به پایان نمی‌رسد، او تصمیم گرفته که انتخابات را به جای اوت در ژانویه برگزار کند.

در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ در بلاروس، سوتلانا تیخانوفسکایا، رهبر اپوزیسیون این کشور، لوکاشنکو را به تقلب در این رویه انتخاباتی متهم کرد و سپس به لیتوانی گریخت./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر