رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

دیدار نماینده کاخ سفید با مقام ارشد فلسطینی در عربستان سعودی

دیدار نماینده کاخ سفید با مقام ارشد فلسطینی در عربستان سعودی دو منبع آگاه به پایگاه خبری «اکسیوس» اعلام کردند که «استیون ویتکاف» نماینده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای خاورمیانه روز سه‌شنبه در ریاض با مشاور ارشد «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 28
کد خبر: ۲۶۹۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، این اولین دیدار بین یک مقام دولت ترامپ و یک مقام فلسطینی از زمان انتخابات نوامبر است. دیدار بین ویتکاف و «حسین الشیخ» در بحبوحه تلاش‌های دولت ترامپ برای پایان دادن به جنگ در غزه و پیشبرد توافق صلح میان عربستان و رژیم صهیونیستی انجام گرفته است.

منابع مطلع به اکسیوس گفتند که این دیدار نتیجه چندین هفته مذاکرات پشت‌پرده بین مقامات دولت ترامپ و رهبری فلسطین بوده است.

به گفته یکی از منابع، عربستان سعودی نقش میانجی را در برگزاری این دیدار ایفا کرده است. کاخ سفید، سفارت عربستان در واشنگتن و حسین الشیخ از اظهارنظر در این باره خودداری کردند.

ویتکاف روز سه‌شنبه به عربستان سعودی سفر کرد تا با «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کند. وی قرار است در روز چهارشنبه به اراضی اشغالی سفر کند تا با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و دیگر مقامات رژیم صهیونیستی دیداری داشته باشد.

همچنین انتظار می‌رود که این مقام ارشد کاخ سفید از غزه نیز بازدید کند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار