پزشکیان دستور نصب تجهیزات واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر را صادر کرد قالیباف اصلاح قانون نظارت بر رفتار نمایندگان را ابلاغ کرد پزشکیان: اگر ۱۰۰ مرکز هسته‌ای را بزنید بچه‌های ما هزار تا می‌سازند درگیری نیرو‌های تکاوری با افراد مسلح در ریگان/ یک متهم کشته شد عارف: شیب پیری جمعیت در ایران تند است پاپی‌زاده، نماینده مجلس: یارانه پردرآمد‌ها باید حذف شود/ حدود ۵۰ درصد از جمعیت کشور نیازمند دریافت یارانه هستند؛ مابقی افراد نیازی ندارند ۱۰ فروند شناور ناجی تحویل ناوگان دریایی کشور شد پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست معاون اول رئیس‌جمهور: اکنون در شرایط بحران آب قرار داریم پزشکیان: ایران در برابر تهدید تسلیم نمی‌شود/ هشدار به ترامپ جزئیات سفر رئیس‌جمهور به بوشهر آخرین وضعیت تعطیلی پنجشنبه‌ها از زبان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس علم الهدی: امروز تسهیل شرایط ازدواج از هر خیراتی بالاتر است پزشکیان در گفت‌و‌گو با رهبر ملی ترکمنستان: ایران از گسترش همکاری با کشور‌های حاشیه دریای خزر حمایت می‌کند وزیر نفت: آرزوی توقف صادرات نفت هرگز محقق نمی‌شود

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

در حالی‌‎که بیژن زنگنه می‌گفت، بابک زنجانی در مالزی پولی ندارد، شرکت کرسنت به سراغ اموال زنجانی در مالزی رفته و قصد دارد، آنها را به نفع خود ضبط کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشای سندی پس از ۹ سال مشخص کرد که معادل ۲ میلیارد دلار از دارایی بابک زنجانی در بانکی در مالزی بلوکه شده است.

با این پول می‌شد ظرف همین مدت یک پتروپالایشگاه توسعه داد و مشکل ناترازی بنزین را حل کرد.

شرکت اماراتی کرسنت در تلاش برای نقد کردن طلب خود از ایران، این پول بلوکه شده را پیدا کرده و در پی ضبط آن است.

قبل‌تر وزیر اسبق نفت بیژن زنگنه در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد».

منطبق بر این سند، بانک FIIB مالزی به شرکت HK به عنوان طرف قرارداد ایرانی بابک زنجانی اعلام کرده که ۲.۰۷ میلیارد یورو دارایی از طرف بابک زنجانی به این بانک منتقل شده است.

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

کرسنت قراردادی میان ایران و یک شرکت اماراتی بود که طبق گزارش نهاد‌های نظارتی زیان‌هایی از جمله قیمت پایین فروش گاز، تثبیت قیمت به مدت طولانی و همچنین سند رسمی برای تعرض به مرز آبی میان ایران و امارات را برای کشور به همراه داشت.

معاون پیشین رئیس قوه قضائیه مصطفی سنایی‌فر توقف قرارداد کرسنت را عامل ضرر و زیان برای ایران دانسته و اخیرا در نامه‌ای نوشته است که چرا به پرونده کسانی که با توقف کرسنت عامل ضرر به کشور شدند رسیدگی نمی‌شود.

اما سجاد طاهری کارشناس انرژی در بیان علت به داوری رفتن پرونده کرسنت می‌گوید حتی اگر ایران قرارداد را به صورت حقوقی متوقف نمی‌کرد به دلیل اشتباهات آقای زنگنه و عدم توسعه میدان سلمان امکان تحویل گاز نبود.

به گفته کارشناسان اعلام رای متهمان پرونده کرنست توسط قوه قضاییه و مشخص شدن فساد در این قرارداد یکی از راهکار‌هایی است که می‌تواند با طرح در یک دادگاه بین‌المللی مانع اجرای حکم پرونده کرنست به ضرر ایران شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار