کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است کشته‌های زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت سخنگوی وزارت خارجه: ایتالیا درباره نقش خود در جنگ علیه ایران، سفسطه می‌کند ادعای نتانیاهو: دولت بیروت با حضور ما در جنوب لبنان موافقت کرد عراقچی یکشنبه به عراق سفر می‌کند ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره حمله ایران به یک نفتکش زلزله سنگین در همسایگی ایران / زمین لرزه ۶ ریشتری منطقه هندوکش در افغانستان را لرزاند متن کامل توافقنامه سازشکارانه دولت لبنان با اسرائیل منتشر شد + جزئیات خبر مهم سخنگوی دولت درباره تنگه هرمز؛ تهران و مسقط پای میز مذاکره می‌روند روسیه: نیروگاه هسته‌ای جدیدی در ایران احداث می‌کنیم اسموتریچ: اسرائیل باید به تنهایی علیه موشک‌های ایرانی اقدام کند ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و اسرائیل: این فتنه است منابعی در حزب‌الله: چارچوب توافقی که در واشنگتن به امضا رسیده، از نظر مقاومت مردود است؛ هیچ‌گونه الزام‌آوری برای ما ندارد اعلام رسمی توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل / کان نیوز: طرفین دربارهٔ رسیدگی به شبکهٔ تونل‌ها و تجمعات نظامی حزب‌الله، و مذاکرات دربارهٔ مرز زمینی اسرائیل و لبنان، به تفاهم دست یافته‌اند

رسانه عبری: سفر نتانیاهو به واشنگتن ممکن است بدترین پایان برای او باشد

رسانه عبری: سفر نتانیاهو به واشنگتن ممکن است بدترین پایان برای او باشد رسانه‌های رژیم صهیونیستی با توجه به نتایجی که برای سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم به واشنگتن پیش‌بینی می‌شود و می‌تواند سرنوشت سیاسی او را تعیین کند، به ابعاد بحران سیاسی پرداختند که او در حال حاضر با اجرای قرارداد تبادل اسرا با جنبش حماس با آن روبه‌رو است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «باراک سری» مشاور وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اظهار کرد: مرحله آتی برای نتانیاهو تعیین‌کننده خواهد بود و سفر او به کاخ سفید مشخص خواهد کرد که آیا کابینه به جنگ باز می‌گردد و استمرار ائتلاف کنونی تضمین می‌شود یا اینکه به سمت قرارداد بزرگی حرکت خواهد کرد که می‌تواند به فروپاشی کابینه او و برگزاری انتخابات زودهنگام منجر شود.

«موریا اسرف وولبرگ» خبرنگار امور سیاسی شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی افشا کرد: استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا به صراحت اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ (رئیس جمهور آمریکا) به دنبال اتمام جنگ در غزه است.

وولبرگ اعلام کرد: این گزینه بن‌بستی سیاسی را برای نتانیاهو ایجاد می‌کند چراکه او مجبور به انتخاب میان حفظ ائتلاف دولتی خود و یا تن دادن به فشار‌های آمریکا خواهد شد.

همچنین او گفت: دولت آمریکا به دنبال توافقی گسترده‌تر شامل توقف جنگ و مرتبط کردن آن با اقداماتی در رابطه با عادی‌سازی با عربستان است، موضعی که احتمالا شرکای نتانیاهو در کابینه آن را نمی‌پذیرند.

این خبرنگار افزود: ویتکاف با جمعی از مسوولان اسرائیلی از جمله بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی آن دیدار کرد، اسموتریچ تهدید کرده در صورتی که جنگ ازسرگرفته نشود، از کابینه انصراف می‌دهد، این مساله فشار‌ها بر نتانیاهو را در سفرش به واشنگتن افزایش داده است.

به گزارش سایت شبکه خبری «الجزیره»، «دونا لیئیل» تحلیلگر مسایل سیاسی شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد: دولت آمریکا موفق شد این باور را در اسموتریچ ایجاد کند که اسرائیل در رویارویی با واشنگتن نیست بلکه توافق‌هایی درباره لزوم «نابودی» حماس وجود دارد.

لیئیل افزود: این موضوع اعتماد شرکای نتانیاهو در کابینه را تقویت کرد، اما در عین حال موقعیت نتانیاهو را پیچیده‌تر کرد.

شرایط بحرانی

«ایلت فریش» مشاور راهبردی و تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: نتانیاهو خود را در یک تنگنای سیاسی می‌بیند، چراکه دولت آمریکا باید وعده‌های بزرگی به او و همپیمانانش در ائتلاف می‌داد و چه بسا حتی قراردادی را پیشنهاد می‌کرد که شامل اقدامات منطقه‌ای گسترده‌تر در رابطه با عربستان و ایران بود.

این مشاور امور راهبردی در ادامه هشدار داد: ایدئولوژیست‌های واقعی همانند اسموتریچ بر اساس معاملات سیاسی سنتی عمل نمی‌کنند.

«حامی شالیو» کارشناس مسایل آمریکا نیز اظهار کرد: سفر نتانیاهو به واشنگتن می‌تواند بدترین پایان را برای حیات سیاسی او رقم بزند، او به عنوان گروگانی وارد کاخ سفید خواهد شد چاکه دیگر هیچ گزینه‌ای ندارد.

شالیو گفت: نخست‌وزیر کابینه اسرائیل تمامی پل‌هایی را که می‌توانست از آنها برای مانور در واشنگتن استفاده کند، آتش زد، موضعگیری کنگره موجب می‌شود نتانیاهو هیچ گونه اهرم فشار واقعی نداشته باشد.

این کارشناس مسایل آمریکا افزود: دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق (آمریکا) مخالفت کنگره با خواسته‌های مشخصی را بهانه قرار می‌داد، اما اکنون دیگر امکان استفاده از این بهانه‌ها وجود ندارد چراکه کنگره حاضر به موافقت با هر گونه قطعنامه‌ای درباره پرونده فلسطین است حتی اگر دارای بند‌هایی بر خلاف میل اسرائیل باشد.

او در پایان نیز تاکید کرد: نتانیاهو پس از چندین سال تلاش برای تقویت روابط خود با جمهوری‌خواهان، اما با خراب کردن پل‌های ارتباطی با حزب دموکرات، اکنون خود را در موقعیت شکننده‌ای می‌بیند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار