سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

ارائه طرح جدید به مجلس درباره قانون مشاغل حساس

ارائه طرح جدید به مجلس درباره قانون مشاغل حساس عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: شامل نشدن استعلام از مراجع سه گانه در مورد انصاب سرپرست‌ها در مشاغل حساس، از موارد خطرناکی است که دراین‌خصوص پیشنهاد داده‌ایم تا قانون اصلاح شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 05
کد خبر: ۲۷۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: شامل نشدن استعلام از مراجع سه گانه در مورد انصاب سرپرست‌ها در مشاغل حساس، از موارد خطرناکی است که دراین‌خصوص پیشنهاد داده‌ایم تا قانون اصلاح شود.

کامران غضنفری نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ضمن اشاره به خطرناک بودن انتصاب اشخاصی که خود، همسر یا فرزندشان تابعیت مضاعف دارند در مشاغل حساس، گفت: این موضوع در رابطه با افرادی که موقتا به عنوان سرپرست پستی حساس منصوب می‌شوند، هم صدق می‌کند، اما متاسفتانه در قانون پیش بینی نشده که برای انتصاب سرپرست یک پست حساس استعلام صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه قانون باید در این خصوص اصلاح شود تا برای انتصاب سرپرست هم استعلامصورت گیرد، افزود: ما طرحی برای اصلاح قانون مشاغل حساس به مجلس ارائه کردیم تا نواقص فعلی قانون برطرف بشود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون فعلی در مورد استعلام تابعیت سرپرست‌های مشاغل حساس [خود، همسر وفرزندانشان]از مراجع سه‌گانه [وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و قوه قضائیه]اظهار نظری نشده است.

غضنفری تصریح کرد: این یک خلا است و ما پیشنهاد داده‌ایم استعلام سرپرست‌ها هم اضافه شود و آن‌ها نیز شامل این قانون بشوند.

وی یادآور شد: یک سرپرست می‌آید مثلا در مدت چند ماه در یک پست حساس منصوب می‌شود بدون اینکه آن مراحل قانونی را برای او در نظر بگیرند.

غضنفری تأکید کرد: این مسئله خطرناکی است.

وی گفت: این موضوع در مورد وزارتخانه‌ها یا هر پست حساسی صدق می‌کند که مقام مسئول می‌تواند سرپرست نصب کند تا وقتی که مسئول رسمی نصب بشود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار