رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

شرط عجیب آمریکا برای دیدار زلنسکی و ونس در مونیخ

ایالات متحده قصد داشت برای برگزاری دیداری میان معاون رئیس‌جمهور این کشور و رئیس‌جمهور اوکراین، امضای یک قرارداد را به کی‌یف تحمیل کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، ایالات متحده از اوکراین خواسته بود تا به‌عنوان پیش‌شرط دیدار اخیر بین «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در مونیخ، توافقنامه‌ای درباره حق دسترسی آمریکا به معادن اوکراین را امضا کند.

با این حال، رسانه اوکراینی پراودا گزارش داد که در نهایت هیأت آمریکایی این پیش‌شرط را حذف کرد.

یکی از اعضای هیأت اوکراینی که نامش فاش نشده، به این رسانه گفت: «ما با دقت به دوستان آمریکایی خود نشان دادیم که ما نیز موضع خود را داریم.»

در تاریخ سوم فوریه، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده انتظار دارد در ازای کمک‌های مالی و نظامی که از آغاز جنگ به کی‌یف ارائه شده، اوکراین منابع معدنی کمیاب خود را در اختیار واشنگتن قرار دهد.

در روز جمعه، «واشنگتن‌پست» به نقل از اعضای کنگره آمریکا گزارش داد که مذاکره‌کنندگان آمریکایی در دیدار با زلنسکی در مونیخ پیشنهاد امضای سندی را داده‌اند که حقوق ۵۰ درصد از منابع معدنی کشف‌نشده اوکراین را به ایالات متحده منتقل می‌کند.

روز شنبه، زلنسکی اعلام کرد که پیشنهاد امضای این توافقنامه درباره دسترسی واشنگتن به منابع معدنی اوکراین را رد کرده است. او استدلال کرد که سند پیشنهادی «در راستای منافع یک اوکراین مستقل نیست.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر