حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

جزئیات بازداشت ۲ تبعه انگلیسی/ جاسوسی در قالب گردشگر

جزئیات بازداشت ۲ تبعه انگلیسی/ جاسوسی در قالب گردشگر سخنگوی قوه قضائیه در خصوص ملاقات سفیر انگلیس با دو تبعه بازداشت‌شده این کشور در کرمان گفت: این افراد در دی‌ماه سال جاری به‌اتهام جاسوسی دستگیر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر جهانگیر در ارتباط با بازداشت دو تبعه بازداشت‌شده کشور انگلیس در کرمان، اظهار داشت: این افراد با همکاری دستگاه‌های امنیتی تحت اشراف قرار گرفته و توسط سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان دستگیر شده‌اند.

سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد: افراد بازداشت‌شده تحت پوشش گردشگر وارد ایران شده‌اند و در پوشش کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی اقدام به جمع‌آوری اطلاعات در چندین استان کشور کرده‌اند.

جهانگیر بیان کرد: این افراد با مؤسسات پوششی مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی کشور‌های متخاصم و غربی در قالب و پوشش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی همکاری می‌کردند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: این دو تبعه انگلیس طی یک‌سری اقدامات منسجم اطلاعاتی و در حال جمع‌آوری اطلاعات در شهر کرمان تحت کنترل دستگاه‌های اطلاعاتی استان قرار گرفته و بازداشت شده‌اند.

در همین رابطه حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس‌کل دادگستری استان کرمان نیز گفت: طبق رصد‌های نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی ارتباط این افراد با چندین مؤسسه وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی محرز شده است و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.

وی ابراز کرد: ملاقات هیوگو شورتر سفیر انگلیس با دو متهم امنیتی تبعه این کشور در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان و براساس هماهنگی‌های قضایی و اطلاعاتی انجام شده است.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان تأکید کرد: این دیدار به‌درخواست سفیر انگلیس و با موافقت مقام قضایی و هماهنگی دستگاه امنیتی صورت پذیرفته است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار