هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

جزئیات بازداشت ۲ تبعه انگلیسی/ جاسوسی در قالب گردشگر

جزئیات بازداشت ۲ تبعه انگلیسی/ جاسوسی در قالب گردشگر سخنگوی قوه قضائیه در خصوص ملاقات سفیر انگلیس با دو تبعه بازداشت‌شده این کشور در کرمان گفت: این افراد در دی‌ماه سال جاری به‌اتهام جاسوسی دستگیر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، اصغر جهانگیر در ارتباط با بازداشت دو تبعه بازداشت‌شده کشور انگلیس در کرمان، اظهار داشت: این افراد با همکاری دستگاه‌های امنیتی تحت اشراف قرار گرفته و توسط سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان دستگیر شده‌اند.

سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد: افراد بازداشت‌شده تحت پوشش گردشگر وارد ایران شده‌اند و در پوشش کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی اقدام به جمع‌آوری اطلاعات در چندین استان کشور کرده‌اند.

جهانگیر بیان کرد: این افراد با مؤسسات پوششی مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی کشور‌های متخاصم و غربی در قالب و پوشش فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی همکاری می‌کردند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: این دو تبعه انگلیس طی یک‌سری اقدامات منسجم اطلاعاتی و در حال جمع‌آوری اطلاعات در شهر کرمان تحت کنترل دستگاه‌های اطلاعاتی استان قرار گرفته و بازداشت شده‌اند.

در همین رابطه حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی، رئیس‌کل دادگستری استان کرمان نیز گفت: طبق رصد‌های نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی ارتباط این افراد با چندین مؤسسه وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی محرز شده است و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.

وی ابراز کرد: ملاقات هیوگو شورتر سفیر انگلیس با دو متهم امنیتی تبعه این کشور در دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان و براساس هماهنگی‌های قضایی و اطلاعاتی انجام شده است.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان تأکید کرد: این دیدار به‌درخواست سفیر انگلیس و با موافقت مقام قضایی و هماهنگی دستگاه امنیتی صورت پذیرفته است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار