قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

رئیس جمهور گفت: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز در مراسم رونمایی از نخستین بسته حمل و نقل عمومی برقی تهران که به همت شهرداری تهران در مجموعه برج میلاد تهران برگزار شد، با بیان اینکه انسان آنچه می‌بینید به دست می‌آورد، اظهار کرد: نگاه ما آینده ما را می‌سازد و این نفس ماست که باید تصفیه شود و درست ببیند. اگر چنین باشیم از تعالی و تکامل عقب نمی‌مانیم.

وی با بیان اینکه این هوایی که تنفس می‌کنیم، برازنده ما انسان‌ها نیست، ادامه داد: اقدامی که شهردار تهران و شورای شهر طراحی کردند، زحمت کشیده‌اند تا هوایی که در آن زندگی می‌کنیم آلوده نباشد. بدانیم یا ندانیم مثل یک ماهی هستیم که در آب آلوده زندگی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور یادآور شد: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. این اقدامات انجام‌شده آغاز راهی است تا هوا را پاک کنیم. این یک اقدام آغازین است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.

پزشکیان تاکید کرد: این نگاه حتی نوع تحصیل و تکنیک و آموزش ما را هم تغییر می‌دهد. باید به دنبال تکنیک پاک و تمیز و برتر باشیم. باید روند و نگاه ما به شکلی جهت داده شود که برتر بودن و اول بودن را در خودمان، اطراف خودمان، جامعه‌مان، محله‌مان و شهرمان و صنعت و دانشگاه ایجاد کنیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: برای رسیدن به چنین جایگاهی نیازمند تصفیه نفس هستیم. باید جور دیگری نگاه کرد، زحمت کشید و تلاش کرد و باید به سمت قله‌ای دیگر حرکت کرد.

وی با تقدیر از شهردار تهران و شورای شهر برای اقدام انجام‌شده در حمل‌ونقل برقی تهران، گفت: با تمام وجود از تیمی که در این زمینه کار می‌کنند پشتیبانی می‌کنیم و این موضوع را نه فقط در تهران بلکه در تمام کشورمان دنبال می‌کنیم که طرحی در اندازیم تا کل سیستم در زمینه حمل‌ونقل عمومی تغییر یابد. این اقدام را بخش خصوصی می‌تواند انجام دهد و ما فقط باید بستر را برای آنان باز کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به سخنانی از نهج‌البلاغه، یادآور شد: من اگر دولت، اداره، بیمارستان و نظامی باشم چنانچه تولیدکننده، صادرکننده و صنعتگری نباشد، پولم کجاست که بنشینم و مدیریت کنم؟ به برکت آنان است که کار می‌کنم، پس باید کاری کنم که آنان راحت تولید و تجارت کنند تا در جامعه اشتغال باشد و فقر و بیچارگی نباشد.

پزشکیان تاکید کرد: این امر به برکت تولیدکننده، تاجر و صنعتگر است و این نگاه می‌تواند ما را نجات دهد. این بخش رونق پیدا کند، حکومت قوام پیدا می‌کند، اینان اگر باشد بقیه هم می‌توانند بمانند، جز این فایده‌ای ندارد.

وی تصریح کرد: ما بسته به نگاهی که داریم می‌توانیم به دست آوریم و نگاه‌مان را باید به بی‌نهایت وصل کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر