انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

حماس اجساد ۴ اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اجساد چهار اسیر صهیونیست که در جریان بمباران رژیم اسرائیل در غزه کشته شده‌اند از سوی حماس به کمیته بین المللی صلیب سرخ تحویل داده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره قطر، به دلیل تاریکی شب پیکر این چهار اسیر صهیونیست بدون برگزاری مراسم و حضور خبرنگاران برگزار و تحویل نیرو‌های کمیته بین المللی صلیت سرخ شد تا به رژیم صهیونیستی تحویل داده شود.

شبکه العربی نیز گزارش داد که مقاومت فلسطین در غزه پیکر چهار اسیر فلسطینی را تحویل صلیب سرخ جهانی داد و نیرو‌های صلیب سرخ اکنون به سمت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در گذرگاه کرم ابوسالم در حال حرکت هستند.

این شبکه خبری همچین افزود: اتوبوس‌ها برای انتقال اسیران فلسطینی از زندان عوفر در حال حرکت به سمت این زندان هستند.

قرار است ۶۲۰ اسیر فلسطینی چهارشنبه شب در چارچوب مرحله هفتم معامله «طوفان الاحرار» (تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس) از زندن‌های رژیم صهیونیستی آزاد شود.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطینی در اطلاعیه‌ای توضیح داد که از این تعداد ۱۵۱ اسیر با حبس ابد و احکام طویل المدت هستد که ۴۳ مفر از آنها به کرانه باختری و قدس می‌روند و ۹۷ نفر از آنها نیز به خارج از فلسطین تبعید می‌شوند.

بر اساس این گزارش، ۱۱ نفر از آنها نیز از غزه هستند که قبل از عملیات طوفان الاقصی توسط رژیم صهیونیستی دستیگر شده بودند.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطینی افزود: ۴۴۵ نفر از اسیرانی که آزاد خواهند شد اهل غزه هستند که پس از عملیات طوفان الاقصی دستگیر شده‌اند.

در این این اطلاعیه آمده است که ۲۴ اسیر زن و کودک فلسطینی اهل غزه نیز همراه با این اسیران آزاد خواهند شد که مجموع آنها ۶۲۰ اسیر است.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطین افزود که انتظار می‌رود اسیران آزاد شده بین ساعت ۲۲ شب تا نیمه شب به وقت محلی به محل برسند.

پیشتر «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس امروز چهارشنبه اعلام کرد: حماس تصمیم گرفت امشب اجساد «ایتزاچی ایدان»، «ایتزیک الجریت»، «اوحد یاحلومی» و «شلومی منصور» که بر اثر بمباران ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدند را در چارچوب دومین گروه اجساد اسیران صهیونیست، تحویل رژیم اشغالگر دهد و همزمان با آن، اسرای فلسطینی از زندان‌های رژیم اسرائیل آزاد می‌شوند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر