حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

رژیم اسرائیل نتایج تحقیقات خود در رابطه با عملیات طوفان‌الاقصی را منتشر کرد

رژیم اسرائیل نتایج تحقیقات خود در رابطه با عملیات طوفان‌الاقصی را منتشر کرد رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه با انتشار نتایج تحقیقات خود در رابطه با عملیات ۷ اکتبر حماس علیه تل‌آویو اذعان کرد که ارتش این رژیم «به هیچ وجه برای یک حمله گسترده آماده نبود و حتی چنین سناریویی را درنظر نگرفته بود.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس این تحقیقات «نیرو‌های صهیونیستی کاملا مطمئن بودند که قبل از هرگونه حمله، هشدار‌های اطلاعاتی اولیه را دریافت خواهند کرد.»

نهاد‌های امنیتی این رژیم «تمام نشانه‌های هشدار پیش از حمله را نادیده گرفته بودند. تیپ غزه در ساعات اولیه حمله سرکوب شد و نیرو‌های رژیم صهیونیستی فقط از بعدازظهر شروع به دفاع در برابر این حمله کردند.»

مطابق با این گزارش، «ارتش رژیم صهیونیستی بین ساعت ۶:۳۰ تا ۱۲:۳۰، هیچ کنترلی بر منطقه اطراف غزه نداشت.» /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار