ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

تکرار ادعاهای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران

تکرار ادعاهای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در سخنانی و پس از نشست ویژه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران همچنان به پنهان کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای مخفی خود ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در سخنانی و پس از نشست ویژه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران همچنان به پنهان کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای مخفی خود ادامه می‌دهد.

 

 وی طی بیانیه‌ای اضافه کرد: «هم اکنون زمان آن رسیده که کشورهای جهان در برابر تجاوز و ترور ایران مقامت کنند.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «هم اکنون زمان بازگشت تحریم‌ها (شورای امنیت) بوده و زمان آن است که ایران تحت فشار قرار بگیرد تا رویکرد خود را تغییر دهد. ایران باید حمله به کشورهای خاورمیانه را متوقف کرده و باید تهدید به نابودی اسرائیل متوقف کند.»

 

نتانیاهو در ادامه بیانیه خود گفت: «اروپا باید بی‌تحرکی خود را متوقف کرده و باید هم اکنون علیه اقدامات خصمانه ایران وارد عمل شود.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که صبح امروز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعاهای سال گذشته وی درباره یک انبار هسته‌ای مخفیانه در تورقوزآباد را تایید کرده است.

 

وی در ادامه ادعاهای خود گفت که این رژیم تحت هیچ شرایطی به ایران اجازه توسعه سلاح اتمی را نخواهد داد.

 

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیا بوده و بر اساس گزارش‌ها بین 80 تا 200 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه این رژیم وجود دارد.

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

اما اروپایی‌ها تا کنون به وعده‌های خود عمل نکرده‌اند و ایران برای دستیابی به حقوق خود تا کنون ۴ گام در کاهش تعهدات هسته‌ای خود برداشته است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار