وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

تکرار ادعاهای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران

تکرار ادعاهای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای ایران «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در سخنانی و پس از نشست ویژه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران همچنان به پنهان کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای مخفی خود ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در سخنانی و پس از نشست ویژه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که ایران همچنان به پنهان کردن برنامه تسلیحات هسته‌ای مخفی خود ادامه می‌دهد.

 

 وی طی بیانیه‌ای اضافه کرد: «هم اکنون زمان آن رسیده که کشورهای جهان در برابر تجاوز و ترور ایران مقامت کنند.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «هم اکنون زمان بازگشت تحریم‌ها (شورای امنیت) بوده و زمان آن است که ایران تحت فشار قرار بگیرد تا رویکرد خود را تغییر دهد. ایران باید حمله به کشورهای خاورمیانه را متوقف کرده و باید تهدید به نابودی اسرائیل متوقف کند.»

 

نتانیاهو در ادامه بیانیه خود گفت: «اروپا باید بی‌تحرکی خود را متوقف کرده و باید هم اکنون علیه اقدامات خصمانه ایران وارد عمل شود.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شد که صبح امروز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعاهای سال گذشته وی درباره یک انبار هسته‌ای مخفیانه در تورقوزآباد را تایید کرده است.

 

وی در ادامه ادعاهای خود گفت که این رژیم تحت هیچ شرایطی به ایران اجازه توسعه سلاح اتمی را نخواهد داد.

 

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه غرب آسیا بوده و بر اساس گزارش‌ها بین 80 تا 200 کلاهک هسته‌ای در زرادخانه این رژیم وجود دارد.

 

دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

اما اروپایی‌ها تا کنون به وعده‌های خود عمل نکرده‌اند و ایران برای دستیابی به حقوق خود تا کنون ۴ گام در کاهش تعهدات هسته‌ای خود برداشته است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار