واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس

زلنسکی از ترامپ و آمریکا تشکر کرد

زلنسکی پس از دیدار پر تنش و مشاجره‌های لفظی با ترامپ و جی. دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا که به طور ناگهانی مذاکرات صلح را متوقف کرد، ضمن ورود به لندن برای شرکت در نشستی با مقام‌های اروپایی علنا از حمایت آمریکا و از دونالد ترامپ تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ضمن سفرش به لندن و برای دیدار با کر استارمر، نخست وزیر انگلیس در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «من از ترامپ، حمایت دو حزبی کنگره و مردم آمریکا از اوکراین بسیار تشکر می‌کنم. مردم اوکراین همیشه بابت این حمایت به ویژه در طول این ۳ سال جنگ سپاسگزار هستند.»

به نوشته روزنامه تلگراف، رئیس جمهور اوکراین ادامه داد: «کمک آمریکایی‌ها در کمک به بقای ما خیلی مهم بوده و من به این مساله اعتراف می‌کنم. با وجود گفت‌وگوی پر تنشی که داشتیم، ما همچنان شرکای استراتژیک می‌مانیم.»

زلنسکی همچنین با بیان اینکه حمایت ترامپ از اوکراین بسیار مهم است، افزود: «او می‌خواهد جنگ پایان یابد، اما هیچکس بیش از خود ما اوکراینی‌ها خواهان چنین چیزی نیست. ما کسانی هستیم که در این جنگ زندگی می‌کنیم. این نبردی برای آزادی و زنده ماندن است.»

رئیس جمهور اوکراین ادامه داد: «روس‌ها ما را می‌کشند. روسیه دشمن است و این واقعیتی است که ما با آن رو‌به‌رو هستیم. اوکراین خواهان صلح است، اما باید صلحی عادلانه و پایدار باشد. برای این کار، ما باید در میز مذاکره قوی باشیم. صلح تنها زمانی حاصل می‌شود که بدانیم تضمین‌های امنیتی داریم، زمانی که ارتش ما قوی باشد و شرکای ما در کنارمان باشند.»

زلنسکی امروز بعدازظهر با استارمر در دفتر نخست وزیری انگلیس دیدار می‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار