رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

زلنسکی از ترامپ و آمریکا تشکر کرد

زلنسکی پس از دیدار پر تنش و مشاجره‌های لفظی با ترامپ و جی. دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا که به طور ناگهانی مذاکرات صلح را متوقف کرد، ضمن ورود به لندن برای شرکت در نشستی با مقام‌های اروپایی علنا از حمایت آمریکا و از دونالد ترامپ تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین ضمن سفرش به لندن و برای دیدار با کر استارمر، نخست وزیر انگلیس در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «من از ترامپ، حمایت دو حزبی کنگره و مردم آمریکا از اوکراین بسیار تشکر می‌کنم. مردم اوکراین همیشه بابت این حمایت به ویژه در طول این ۳ سال جنگ سپاسگزار هستند.»

به نوشته روزنامه تلگراف، رئیس جمهور اوکراین ادامه داد: «کمک آمریکایی‌ها در کمک به بقای ما خیلی مهم بوده و من به این مساله اعتراف می‌کنم. با وجود گفت‌وگوی پر تنشی که داشتیم، ما همچنان شرکای استراتژیک می‌مانیم.»

زلنسکی همچنین با بیان اینکه حمایت ترامپ از اوکراین بسیار مهم است، افزود: «او می‌خواهد جنگ پایان یابد، اما هیچکس بیش از خود ما اوکراینی‌ها خواهان چنین چیزی نیست. ما کسانی هستیم که در این جنگ زندگی می‌کنیم. این نبردی برای آزادی و زنده ماندن است.»

رئیس جمهور اوکراین ادامه داد: «روس‌ها ما را می‌کشند. روسیه دشمن است و این واقعیتی است که ما با آن رو‌به‌رو هستیم. اوکراین خواهان صلح است، اما باید صلحی عادلانه و پایدار باشد. برای این کار، ما باید در میز مذاکره قوی باشیم. صلح تنها زمانی حاصل می‌شود که بدانیم تضمین‌های امنیتی داریم، زمانی که ارتش ما قوی باشد و شرکای ما در کنارمان باشند.»

زلنسکی امروز بعدازظهر با استارمر در دفتر نخست وزیری انگلیس دیدار می‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار