به گزارش راهبرد معاصر؛ دانشآموزان مهمترین ساعات روز خود را در مدرسه سپری میکنند. حتی بعد از اتمام ساعات درسی و بازگشت به منزل نیز بیشترین زمان باقیمانده از روز آنها صرف رسیدگی به تکالیف و امور مربوط به مدرسه میشود. به همین دلیل است که نقش مدرسه در زندگی آنها و البته والدین بسیار پررنگ است.
محسن حاجی میرزایی در آیین افتتاحیه کشوری ششمین دوره المپیادهای ورزشی درون مدرسهای که در مدرسه شهدای پاسداران منطقه ۴ آموزش و پرورش برگزار شد با بیان اینکه امروز دولتمردان تلاش میکنند بهبود وضعیت جامعه را رقم بزنند گفت: هر روز پروژههایی افتتاح میشوند و قدمهایی در عرصههای مختلف برداشته میشود، اما نبض پیشرفت در همین مدرسهها می زند.
وی با اشاره به اینکه آینده به دستان دانش آموزان شکل می گیرد گفت: مدرسه اصلیترین کانون آماده سازی دانش آموزان برای زندگی است و باید توجهات معطوف به مدرسهها بشود. تربیت در مدرسه اتفاق می افتد و دستاوردهای ما محصول توانمندیهای جامعه است که آن هم در مدرسه شکل میگیرد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: طبق تاکیدات سندتحول بنیادین همه وجوه تربیت که یکی از آنها " زیستی و بدنی" و به عبارتی تحرک و شادابی و نشاط است باید توامان رشد کنند.
حاجی میرزایی با بیان اینکه ورزش برای ما اهمیت زیادی از حیث سلامت، نشاط و شادابی دارد گفت: به دلیل شرایط عمومی همه جوامع با کم تحرکی روبروییم و ورزش عرصهای است که به جنگ کم تحرکی می رود. ورزش به عنوان یکی از جذاب ترین محورهای مورد علاقه همه جامعه مطرح است و مدرسه می تواند کانون اصلی آن باشد.
وی افزود: تنها دستاورد ورزش جسم سالم و با نشاط نیست. امروز در جامعه شناسی ورزش این باور وجود دارد که ظرفیت اجتماعی، بلوغ اجتماعی، کار گروهی، پشتکار، تمرین پیروزی و شکست در سایه ورزش محقق می شود. ورزش می تواند به رشد منشهای پهلوانی و اخلاق جوانمردی و دیگر برکات معنوی کمک کند. ورزش همان مقدار برای ما اهمیت دارد که آموزشهای علمی، سیاسی، اقتصادی و فناورانه دارد.