گروه ۷: ایران باید دیپلماسی را انتخاب کند جزئیات هلاکت والی خودخوانده داعش در عراق و سوریه مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید روسیه: هر اقدامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است بیانیه مسکو درباره نشست سه‌جانبه پیرامون برنامه هسته‌ای ایران رویترز: الشیبانی وارد بغداد شد پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه ۷ با محوریت ایران، غزه، سوریه و اوکراین حماس با آزادی سرباز آمریکایی و تحویل اجساد ۴ اسیر ۲ تابعیتی موافقت کرد کرملین: ایران حق برخورداری از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارد واکنش ایران به امضای معاهده مرزی میان تاجیکستان و قرقیزستان سفیر ایران در چین: ابتکار سه جانبه مسیر روشنی برای مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا ایجاد می‌کند بیانیه مشترک نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه در پکن آذربایجان و ارمنستان درباره توافقنامه صلح به توافق رسیدند ایران تحریم‌های جدید آمریکا را به شدت محکوم کرد آتش گرفتن هواپیما در فرودگاه بین‌المللی «دنور»

آغاز گفت‌و‌گو‌های تهران، مسکو و پکن بر سر مسئله هسته‌ای ایران

دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین در پکن گرد هم آمدند تا درباره مسئله هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 14
کد خبر: ۲۷۳۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی دولتی چین (CCTV)، دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین امروز جمعه در پکن برای گفت‌و‌گو درباره مسائل هسته‌ای تهران گرد هم آمدند. این نشست چند روز پس از آن برگزار شد که ایران «دستورات» آمریکا برای ازسرگیری گفت‌و‌گو‌ها درباره برنامه هسته‌ای خود را رد کرد.

وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه اعلام کرد که چین در ۱۴ مارس نشستی با روسیه و ایران درباره «مسئله هسته‌ای ایران» در پکن برگزار خواهد کرد.

این وزارتخانه در یک کنفرانس مطبوعاتی منظم گفت که معاون وزیر امور خارجه چین، ما ژائوکسی، این نشست را ریاست خواهد کرد.

در سال ۲۰۱۵، ایران با ایالات متحده، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان به توافق رسید و موافقت کرد که در ازای لغو تحریم‌های بین‌المللی برنامه هسته‌ای خود را محدود کند. اما در سال ۲۰۱۸، دونالد ترامپ، یک سال پس از آغاز دوره اول ریاست‌جمهوری خود، از این توافق خارج شد.

هفته گذشته، ترامپ گفت که نامه‌ای به رهبری ایران ارسال کرده و پیشنهاد گفت‌و‌گو با جمهوری اسلامی را داده است. غرب نگران است که ایران به سرعت در حال نزدیک شدن به توانایی ساخت سلاح‌های اتمی است. اما رئیس‌جمهور ایران، مسعود پزشکیان، گفت در حالی که «تحت تهدید» است با آمریکا مذاکره نخواهد کرد و ایران به «دستورات» آمریکا برای گفت‌و‌گو تن نخواهد داد./ باشگاه خبرنگاران جوان 

مطالب مرتبط
ارسال نظر