قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد

نیویورک‌تایمز: ترامپ دستور حمله به یمن را صادر کرد

نیویورک‌تایمز: ترامپ دستور حمله به یمن را صادر کرد پس از گزارش رسانه‌ها درباره حملات هوایی آمریکا به نقاطی در یمن، نشریه آمریکایی گزارش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا دستور این حملات را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 15
کد خبر: ۲۷۳۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ لحظاتی پیش منابع رسانه‌ای از حملات هوایی گسترده به یمن خبر دادند.

در همین راستا، نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» به نقل از ۲ مقام آمریکایی گزارش کرد که این حمله «در راستای موج تازه‌ای از حملات یمن یمن صورت می‌گیرد.»

طبق گزارش نشریه آمریکایی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دستور حملات دریایی و هوایی به «رادارها، پدافند‌های هوایی و ساختار‌های موشکی و پهپادی یمن» را صادر کرده است.

به اذعان نیویورک‌تایمز، با وجود شکست «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا در حملات خود علیه یمن، ترامپ نیز در حمایت از رژیم صهیونیستی حملات تازه‌ای علیه یمن را آغار کرده است.

مقامات آمریکایی به این نشریه گفتند که حملات آمریکا به یمن می‌تواند چندین روز طول بکشد و «گستردگی حملات به واکنش احتمالی» نیرو‌های مسلح یمن بستگی دارد.

نیویورک تایمز در ادامه اذعان کرد که ساختار‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در شناسایی ساختار‌های تسلیحاتی یمن شکست خورده‌اند.

مقامات آمریکایی همچنین به این نشریه گفتند که برخی از دستیاران امنیت ملی و مشاوران ترامپ می‌خواهند کمپینی «آفندی‌تر را دنبال کنند که باعث شود تا حوثی‌ها اساساً کنترل بخش‌های بزرگی از شمال یمن را از دست بدهند. اما ترامپ هنوز این راهبرد را تایید نکرده است، زیرا او در جریان مبارزات انتخاباتی خود متعهد شده بود از درگیر کردن ایالات متحده در درگیری در خاورمیانه اجتناب کند.»

طبق گزارش نیویورک تایمز «ترامپ اخیرا از هدف قرار گرفته شدن یک جنگنده اف ۱۶ توسط موشک‌های یمنی خشمگین» شده است. از طرفی، این نشریه آمریکایی با اشاره به آمادگی انصارالله یمن برای از سرگیری عملیات خود علیه رژیم صهیونیستی در صورت نقض توافق آتش‌بس در غزه، یکی دیگر از حملات تجاوزگرانه آمریکا به یمن را این تصمیم معرفی کرده است.

نشریه آمریکایی در ادامه به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که حملات روز شنبه پس از نشست ترامپ با «جی دی ونس» معاون رئیس جمهور «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه، «مایک والتز» مشاور امنیت ملی کاخ سفید، «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا و «مایک کوریلا» رئیس فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا صورت گرفته است.

مقامات آمریکایی همچنین گفتند که این حملات توسط جنگنده‌های ناو هواپیمابر «هری اس ترومن»، که اکنون در شمال دریای سرخ است و همچنین توسط هواپیما‌های تهاجمی نیروی هوایی و پهپاد‌های مسلحی که از پایگاه‌های منطقه پرتاب شده‌اند، انجام شده است.

شکست آمریکا در برابر یمن

نیویورک‌تایمز اذعان کرد: «اما حملات تحت رهبری ایالات متحده نتوانسته نیرو‌های مسلح یمن را از حمله به خطوط کشتیرانی متصل به کانال سوئز که برای تجارت جهانی حیاتی هستند باز دارد. صد‌ها کشتی مجبور به انحراف طولانی در جنوب آفریقا شده‌اند که هزینه‌ها را بالا برده است. علیرغم آتش‌بس در غزه، برخی از بزرگترین خطوط کشتیرانی کانتینری از دریای سرخ دوری می‌کنند.»

نشریه آمریکایی افزود: «دولت بایدن در تلاشی شکست خورده سعی کرد توانایی انصارالله یمن را برای تهدید کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نظامی بدون کشتن تعداد زیادی از جنگجویان و فرماندهان این نیرو‌ها از بین ببرد، اما مشخص نیست که یک کمپین بمباران مجدد علیه یمن در جایی که تلاش‌های نظامی قبلی به رهبری آمریکا تا حد زیادی شکست خورده است، چگونه موفق خواهد شد.»

نیویورک تایمز با اشاره به جنگ هشت ساله علیه یمن تصریح کرد: «انصارالله که توانایی‌های نظامی آنها با بیش از هشت سال جنگ علیه ائتلاف تحت رهبری عربستان افزایش یافته است، از چشم‌انداز جنگ با ایالات متحده با خوشحالی استقبال کرده‌اند.» /ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار